Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 03 cze 2005, 15:20
Już kiedyś taki temat założyłem, niestety został zamknięty.Bonso pisze:a ja tak sobie myslę, że o takich userach, to założyć specjalny temat, np. "nabijacze i inni niemądrzy userzy" i zamiast off-topiców rozmawiać o użytkowniikach, typu zed, mathiasek, smitu czy Mikusinski. A co do zeda: ma gość talent do nabijania.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 04 cze 2005, 23:06
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jazzeek » 05 cze 2005, 0:17
jazzeek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simin » 17 cze 2005, 16:05
Simin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 17 cze 2005, 16:35
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 17 cze 2005, 16:35
FUDŻIN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 cze 2005, 16:41
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simin » 17 cze 2005, 16:45
Widac ze delikatnie mowiac sie niezbyt znasz na pilce (a juz na bank nie na niemieckiej) jak stawiasz Schweiniego za Guerrero, M. Zidanem czy SmolarkiemFUDŻIN pisze:ebi smolarek, guerro, hleb, zidan, halil altintop i andreas, a szwajni beznadziejnie sie nazywa jest niemcem i jeszcze nic nie pokazal
Simin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 29 cze 2005, 15:59
fuss22
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lip 2005, 0:49
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ArTeX » 19 lip 2005, 17:50
ArTeX
Post Wyświetl pojedynczy post autor: m_wojtas » 23 lip 2005, 2:12
m_wojtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 lip 2005, 8:16
Nuri jeśli ma byc w kadrze pierwszego zespołu to bardzo dobrzem_wojtas pisze:W tym sezonie może być ciekawie, jak na środku obrony Koeln zagra 19-latek Sinkiewicz:). Inny przykład świetnego młodego obrońcy to Mertesacker z 96.
Za poprzedni sezon wyróżnił bym właśnie jego, a także - żadna niespodzianka - Lahma i Schweiniego. Najmłodszą ekipę miał w tym roku Dortmund i tam też wielu młodych się sprawdziło - Kringe, Brzenska, Weidenfeller, który jak na bramkarza jest młody (24). W tym sezonie Borussia będzie miała w składzie seniorów gościa, który ma... 16 lat. Nazywa się Nuri Sahin i... wkrótce może być o nim głośno. Są jeszcze: Gambino, Odonkor...
Bayer kupił Barnettę, który już grał w Szwajcarskiej reprezentacji, może Callsen-Bracker będzie miał szanse pograć w tym roku, Hertha ma Okoronkwo, Werder 19-latka Hunta, który już strzelił chyba 4 bramki w zeszłym sezonie, Stuttgart Portugalczyka Gomeza...
W ogóle wydaje mi się, że kłopoty finansowe wychodza niemieckiej piłce na dobre. Co zostało po takim Amoroso, najdroższym piłkarzu w historii Bundesligi? Tylko długi.
Mam nadzieję, że w tym roku Podolski strzeli przynajmniej 25 goli - tylko... kto mu będzie podawał?
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cziki » 23 lip 2005, 20:06
cziki
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio