Legendy Forum - Strona 9

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 30 maja 2005, 23:42

Obserwator pisze:
Axel Hammond pisze:
Pisakk pisze:
Myślę, że jest w tym sporo racji... :lol: To jest powrót czy tylko krótkie przywitanie?
O ile czas mi na to pozwoli (obowiązki, obowiązki), będę zaglądał tu częściej.
Oby ta groźba nie uległa relizacji.Jedno forum juz doprowadziłes do upadku.
Na tym pisze teraz klika osób,które juz miały dosc wiecznych prowokacji,tępoty intelektulanej,marnego poczucia humoru,wiecznego obrazania innych ,miernoty inteletulanej bijącej z twoich postów.

Tamto forum ,jak zauwazył tu juz ktos ,stało sie forum leffmeister i zanikła tam mozzliowsc noramlnej dyskusji-bo zawsze swoje tzry marne,prowokacyjno-głupio ,grosze musi wtracic leffmaister.
Mam nadzieje,ze tu moderatorzy nie bede sie bac przeciwstawic takiemu spamerowi i prowokatorowi jak leffmaister-tam sie boją i efekty są takie ,ze kazdy ma juz dosc pisania tam.
Bo internet to ma byc rozrywka a nie stresowanie sie i czytanie obleg i prowokacji na poziomie żłobka-jak to wyrabia leffmiaster.
Przyznam, że kompletnie nic nie zrozumiałem z powyższej wypowiedzi. Jedynym polskim forum, na którym jestem zarejestrowany, jest forum pilka.pl. Dlaczego jest mi wmawiane, że piszę gdzie indziej, w dodatku pod jakimś śmieszno-strasznym nicknamem? Zwłaszcza, że przez ostatnie miesiące byłem w mojej drugiej Ojczyźnie, Holandii. Zapewniam, że nie pisałem stamtąd, z powodu braku sił i czasu. Obecnie mam już wakacje i postaram się częściej odwiedzać moich znajomych z forum pilka.pl. Ty, Obserwatorze do nich nie należysz i należeć nie będziesz, gdyż nienawidzę być pomawiany o różne rzeczy bez podania uzasadnienia.
Jedno trzeba mu przyznać - dzięki niemu było ciekawiej na forum
Zawsze staram sie pisać ciekawie, choć zauważyłem już, że pewne moje poglądy nie są zbyt popularne, a wielu osobników ma problemy z tolerancją w stosunku do tych, którzy są innego zdania od nich. To smutne, naprawdę tylko w Polsce spotykam się z takim podejściem.
Dwa zdania od Axela, a tyle radości
W końcu jestem żywą legendą tego forum.
Ja się ciesze, że Axel wrócił, będzie wreszcie co czytać
No proszę. Już myślałem, że wszyscy o mnie zapomnieli i to co tu zastanę to zgliszcza. Nieprawda, wciąż jestem ceniony, to miłe.
Owszem-kazdy może mieć swoje preferencję-jeden woli flaczki drugi bigos,jeden woli latajace wulgaryzmy i non stop wiszącą w powietrzu prowokacje,morze bluzg i jezioro obelg(jak to sie zawsze dzieje gdy pojawia sie leffmaister) a drugi woli spokojne,moze nieco senne ,ale zyjace spokojnym życiem-forum.
Ja osobiscie nalezę do tej drugiej kategorii ludzi.Wole jak jest moze nieco nudniej,moze nieco mniej postów-ale gdy panuje przyjazna atmosfera i nikt na nikogo nie leci z pyskiem,bo ośmielił sie mieć inne zdanie.
Nawiasem mówiąc,to nie uwazam by tu na forum było nudno-a wrecz przeciwnie -jest tyle postów,ze nawet połowy nie mam czasu przeczytać.
O ile widzę, zarejestrowałeś się jakiś czas po moim zbanowaniu (niesłusznym, wciąż to podkreślam), więc nie możesz znać atmosfery panującej na tym forum za czasów mojej obecności tutaj. Proszę więc, byś nie zabierał głosu. I jeszcze raz apeluję: nie mylcie mnie z kimś innym. Nazywam się Axel Hammond, pod tym nazwiskiem figuruję w annałach tego forum, a na żadnym innym nie pisuję, gdyż to strata czasu. Tu również tracę czas, wszak nie lubię piłki nożnej (darzę ją sporą dozą niechęci wręcz), ale tracę czas miło.
znafca pisze:czuje ze mamy podobne poglady na swiat i szara rzeczywistosc panujaca na tym forum.Razem z kilkoma jeszcze osobami mozemy dac troche swiatla temu serwisowi.
Dla mnie to ty jesteś zerem, proszę, nie próbuj się ze mną równać, bo wypadniesz bardzo blado. Gdzie Rzym, a gdzie Krym, mój panie.

Dość już tych dyskusji, nie męczcie mnie. Pozwólcie mi w spokoju wrócić w skromne progi tego forum.

Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 30 maja 2005, 23:50

Przyznam, że kompletnie nic nie zrozumiałem z powyższej wypowiedzi. Jedynym polskim forum, na którym jestem zarejestrowany, jest forum pilka.pl. Dlaczego jest mi wmawiane, że piszę gdzie indziej, w dodatku pod jakimś śmieszno-strasznym nicknamem? Zwłaszcza, że przez ostatnie miesiące byłem w mojej drugiej Ojczyźnie, Holandii. Zapewniam, że nie pisałem stamtąd, z powodu braku sił i czasu. Obecnie mam już wakacje i postaram się częściej odwiedzać moich znajomych z forum pilka.pl. Ty, Obserwatorze do nich nie należysz i należeć nie będziesz, gdyż nienawidzę być pomawiany o różne rzeczy bez podania uzasadnienia.
I tak sie akurat dziwnie składa,ze jestes urzodzony w tym samym roku,w tym samym miesiącu i w tym samym dniu co leffmaister-1 listopada 1985.(zaraz zapewne zmienisz w profilu i sie wyprzesz)
Kłamac to trzeba umieć-podałes na forum pilkinoznej date urodzenia i zadałem sobie ten (moze nad wyraz cięzki ,jak na taką osobę jak ty) trud i sprawdziłem-dokonując analizy porównawczej.

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 31 maja 2005, 0:03

Obserwator pisze:
I tak sie akurat dziwnie składa,ze jestes urzodzony w tym samym roku,w tym samym miesiącu i w tym samym dniu co leffmaister-1 listopada 1985.(zaraz zapewne zmienisz w profilu i sie wyprzesz)
Kłamac to trzeba umieć-podałes na forum pilkinoznej date urodzenia i zadałem sobie ten (moze nad wyraz cięzki ,jak na taką osobę jak ty) trud i sprawdziłem-dokonując analizy porównawczej.
Potwierdzam, urodziłem się 1 listopada 1985 roku. Dlaczego miałbym się tego wypierać? I naprawdę mało mnie obchodzą daty urodzenia innych użytkowników, a już inne fora są mi po prostu obojętne. Być może ktoś się pode mnie podszywa, nie wiem i również mnie to nie intereusje. Proszę o powrót do dyskusji, a nie wmawianie mi niestworzonych historii, gdyż coraz bardziej męczy mnie atmosfera podejrzeń i zarzutów, zwłaszcza tak bezpodstawnych.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 maja 2005, 0:09

Boże Obserwator daj już sobie spokój. Nikt Ci nie uwierzy w te twoje ubzdurane hipotezy. Axel to fajny chłopak który zwiwedził kawałek świata i wie jak nalweży sie zachowywać. Dam sobie ręke uciąć ,że ten cały Leffmajster to nie Axel.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 31 maja 2005, 0:24

jeszcze axel wrocil, wypas. :lol:
bedzie ciekawie. zawsze lubilem czytac jak inni userzy forum nie wystawiaja najwyzszego swiadectwa o swojej osobie dajac sie wciagac w BEZSENSOWNE polemiki z axelem.
mamy jeszcze znafce, widze ze jest od niedawna, a juz zdazyl napisac ponad 40 postow. bezsensownych postow.

Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 31 maja 2005, 10:53

piotrek256 pisze:Boże Obserwator daj już sobie spokój. Nikt Ci nie uwierzy w te twoje ubzdurane hipotezy. Axel to fajny chłopak który zwiwedził kawałek świata i wie jak nalweży sie zachowywać. Dam sobie ręke uciąć ,że ten cały Leffmajster to nie Axel.
To mój ostatni post na ten temat,bo nie chcę mi się w kółko ( i w krzyżyk)wałkować tego tematu.
Nie interesuje mnie fakt,czy ktoś mi wierzy ,że Axel Hammond to leffmaister.
Po prostu wisi mi to całkowicie.
Ja wiem że to leffmaiste-a ktos inny moze sobie nie wierzyć i mówic ,ze to wujek Staszek z Ameryki.
To tak samo jak ktoś idzie w ciemną,listopadową noc po nieoświetlonym parku-ciemno,że oko wykoł,nie widać nawet swojego cienia -a ktoś mówi-Pięknie słoneczko świeci,trochę się poopalam.
Sytucja jest oczywista i nie będe wiecej ciągnął tego tematu bo najzwyczajniej w świecie,szkoda męczyć palce bijąc w klawisze,dla kogoś takiego jak leffmaister.
Dla kogoś kto pisze jakby był uciekinierem ze specjalistycznej kliniki ,leczącej schorzenia,bynajmniej nie,fizyczne.Dla kogoś kto nie szanuje drugiej osoby,a osobę która ma odmienne zdanie ,traktuje jak śmiecia.Dla kogoś kto wylał tyle pomyj na innych,że mozna to liczyć w hektolitrach.
Dlatego,jak wczesnniej zaznaczyłem,nie zamierzam sie tu zagłebiąc w meandry nie do końca zdrowej(by nie ujmować tego dosadniej)psyche leffmaistera,zwłaszcza ,ze jedno forum zostało juz przekształcone w jego kozetke psychoanalityczną .
Tyle w temacie.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 maja 2005, 16:46

piotrek256 pisze:Boże Obserwator daj już sobie spokój. Nikt Ci nie uwierzy w te twoje ubzdurane hipotezy. Axel to fajny chłopak który zwiwedził kawałek świata i wie jak nalweży sie zachowywać. Dam sobie ręke uciąć ,że ten cały Leffmajster to nie Axel.
A ja wiem, że to on ze względu na to, że wczoraj miał w e-mailu leffmajster@i coś tam dalej. Mi to wisi czy to on czy nie i czy mi ktoś uwierzy :roll: 8)

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 31 maja 2005, 17:11

Tomusmc pisze:
A ja wiem, że to on ze względu na to, że wczoraj miał w e-mailu leffmajster@i coś tam dalej. Mi to wisi czy to on czy nie i czy mi ktoś uwierzy :roll: 8)
To interesujące, zważywszy, że jeszcze przed otrzymaniem bana zmieniłem adres mejlowy na axelhammond@wp.pl, z którego korzystam po dziś dzień. Wcześniej, gdy rejestrowałem się na forum, posiadałem konto na jednym z holenderskich serwisów, ale zrezygnowałem. Poza tym, mój adres mejlowy celowo jest ukryty, nie lubię otrzymywać spamu i wulgranych pogróżek, jakże więc mogłeś go widzieć?
Pomówieniom ciąg dalszy jak widzę, szkoda, szkoda. Nie tak wyobrażałem sobie mój powrót na to forum.

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 17:24

Widze ze nareszcie moja osoba bedzie wspierana przez slawnego Axela.Pragne rowniez stwierdzic z przykroscia iz niektorzy userzy na tym forum czesto wymyslala sobie jakies historie np o jakis leiffmaisterach.pozdrawiam

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 maja 2005, 17:29

Znafca pisze:Widze ze nareszcie moja osoba bedzie wspierana przez slawnego Axela.Pragne rowniez stwierdzic z przykroscia iz niektorzy userzy na tym forum czesto wymyslala sobie jakies historie np o jakis leiffmaisterach.pozdrawiam
Liż dupe, liż :lol: Choć i tak nic to Ci nie da. Twoje posty sa na rynsztokowym poziomie i wątpie aby je ktoś popierał.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 31 maja 2005, 17:30

Znafca pisze:Widze ze nareszcie moja osoba bedzie wspierana przez slawnego Axela
Axel Hammond pisze:
Znafca pisze:czuje ze mamy podobne poglady na swiat i szara rzeczywistosc panujaca na tym forum.Razem z kilkoma jeszcze osobami mozemy dac troche swiatla temu serwisowi.

Dla mnie to ty jesteś zerem, proszę, nie próbuj się ze mną równać, bo wypadniesz bardzo blado. Gdzie Rzym, a gdzie Krym, mój panie.
Ja też myślę, że bedzie wspierana... :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 maja 2005, 17:33

Znafca pisze:Widze ze nareszcie moja osoba bedzie wspierana przez slawnego Axela.Pragne rowniez stwierdzic z przykroscia iz niektorzy userzy na tym forum czesto wymyslala sobie jakies historie np o jakis leiffmaisterach.pozdrawiam
Chlopie gdzie Ty sie wychowales Kilka razy natknolem sie na Twoje posty i za kazdym chcesz chyba wywolac kontrowersje i byc w centrum uwagi , a teraz tak sie podlizujesz ?! Co za narod :evil:

Awatar użytkownika
Znafca
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 31 maja 2005, 17:36

Robie was wszystkich na szaro a nawet nie wiece kim ja jestem...

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 maja 2005, 17:38

Znafca pisze:Robie was wszystkich na szaro a nawet nie wiece kim ja jestem...
A ja wiem kim jestes, debilem.Prawda?
Zreszta nie odpowiadaj każdy chyba zna odpowiedz.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 maja 2005, 17:39

A Ty wiesz kim ja jestem ? moze mi sie zdaje , ale strzelam , ze tym panem na Twoim emblemacie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”