Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 22:22
Znafca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 maja 2005, 22:26
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 22:27
Znafca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 22:41
Znafca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 22:44
Znafca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 30 maja 2005, 23:32
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 maja 2005, 23:43
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 30 maja 2005, 23:55
Jeśli to prawda, to wtedy jest to dziwna zasada, panująca tylko na tym forum. Mogą pisać na czerwono, ale powinni się chociaż podpisać, a tym bardziej jeżeli ta osoba do której pisze mod, chce wiedzić z kim rozmawia.Lakier pisze:Modzi maja prawo podpisywac sie na czerwono, nie dajac swojego nicku
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 maja 2005, 23:55
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 31 maja 2005, 0:03
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 31 maja 2005, 0:07
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 31 maja 2005, 8:20
Większość czerwonych wypowiedzi jest mojego autorstwa, no ale cóż można pisać czytając jakieś brednie o zmianie avatara.kama_reda pisze:konkretny bez sens, widać jak bardzo chcecie się już go pozbyć, a nie wiem za coCo Znafca takiego zrobił
Ma racje w tym co pisze, jakiś mod (podejrzewam piwusa*) pisze w jego postach na czerwono, nie chce sie przyznać kim jest. Poprzednie ostrzeżenia może i były sprawiedliwe, ale w takim razie należą się także innym: creek i mentol.
* jestem prawie pewien, że to jest piwus, wchodze w panel administracyjny, patrze a piwus siedzi w Sprawy techniczne i organizacyjne (zrobiłem screena na dowód), a po kilku minutach wchodze w dział ostrzeżenia i widze, że ktoś sie podpisał na czerwono, ale tym razem napisał od innego moderatora, ale mi się wydaje, że to cały czas ten sam moderatorbo specjalnie obserwuje statystyke kto jest na forum i z modów widze tylko piwusa, no chyba, że ktoś ma włączoną opcje niewidoczny dla innych użytkowników. Mimo wszystko wydaje mi się, że stoi za tym piwus i nie chce się przyznać
, ale moge się mylić!!
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 31 maja 2005, 16:16
piotrek256 pisze:Ja poprostu mówie jak byłoMazurek pisze: Chcesz mi wmówić, że Mikusiński napisał "piszę nienormalne posty"
Chcesz to maszMazurek pisze:Jeśli nie zobacze tu posta, w którym Mikusiński potwierdzi, że zmienił tego posta to w to nie uwierzeI co teraz usuniecie mi 2Wp[/list]Mikusinski pisze:Tak to prawda zedytowałem posta, przepraszam za to całe zamieszanie![]()
No więc tak:piotrek256 pisze:Cały czas czekam na odzew w mojej sprawie. Tak jak Mazurek chciał dałem fragment wypowiedzi mikusinskiego w której przeprasza mnie za swoje zachowanie. Ów cytat pochodzi z wiadomości prywatnej jako raczył mi przysłać mikuś w ramach przeprosin.
Czekam na reakcje!!!!!!![/list]
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 maja 2005, 16:23
Ten "Inny moderator" to jakama_reda pisze:konkretny bez sens, widać jak bardzo chcecie się już go pozbyć, a nie wiem za coCo Znafca takiego zrobił
Ma racje w tym co pisze, jakiś mod (podejrzewam piwusa*) pisze w jego postach na czerwono, nie chce sie przyznać kim jest. Poprzednie ostrzeżenia może i były sprawiedliwe, ale w takim razie należą się także innym: creek i mentol.
* jestem prawie pewien, że to jest piwus, wchodze w panel administracyjny, patrze a piwus siedzi w Sprawy techniczne i organizacyjne (zrobiłem screena na dowód), a po kilku minutach wchodze w dział ostrzeżenia i widze, że ktoś sie podpisał na czerwono, ale tym razem napisał od innego moderatora, ale mi się wydaje, że to cały czas ten sam moderatorbo specjalnie obserwuje statystyke kto jest na forum i z modów widze tylko piwusa, no chyba, że ktoś ma włączoną opcje niewidoczny dla innych użytkowników. Mimo wszystko wydaje mi się, że stoi za tym piwus i nie chce się przyznać
, ale moge się mylić!!
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 31 maja 2005, 16:30
a czemu chcesz uwierzyc mikusinskiemu, gdy napisze, ze nie edytowal, a nie piotrkowi??!?! przeciez to jest bez sensu. mikusinski nie moze klamac? zawsze mowi prawde? jak mikusinski napisze, ze nie edytowal to znaczy, ze nie edytowal, a jak piotrek napisze, ze edytowal to kazdy ma go w ...,. troche to dziwne, temu wierze, temu nie.Mazurek pisze: No więc tak:
Czekam na wypowiedź Mikusińskiego w tym temacie.
Jeśli napisze tutaj w poście, że zmienił swojego posta, którego następnie ty cytowałeś to naturalnie zdejmę Ci WP.
Jeśli natomiast napisze, że nic takiego nie pisał, a to zdanie "Tak to prawda zedytowałem posta, przepraszam za to całe zamieszanie" jest przez niego nigdy nie napisane. Dostaniesz tym razem 4 WP. Dlaczego ? Bo to samo przewinienie drugi raz z rzędu...
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio