1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Bartłomiej, fieldy, Ubecja. Pierwszy z tej trójki wyrósł na jedną z najważniejszych postaci na forum, zwykle mądrze prawi, a do tego wydaje się być porządnym gościem. Drugiego uzasadniać chyba nie trzeba, a Ubek to po prostu Ubek, jemu lepiej nie podpadać![]()
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Gall, Dudek, Cement. Najbardziej zapadli mi w oczy pod względem pozytywnego udziału w życiu forum. Jest jeszcze kilku zasługujących na wyrażenie (jak np. Rekon, rzeznik), ale miejsca są tylko 3![]()
3. Najsłabsze ogniwo forum - Marq, który napina się nieprzeciętnie, a racji zwykle nie ma. Dodam jeszcze MarcinaW, który stara się być w swoich wpisach mądrzejszy niż jest w rzeczywistości. Trzeciego nie podam, bo i moje obserwacje nie są pod tym względem zbyt dokładne
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Tradycyjnie DrJacek, nie trzeba tłumaczyć. Cement wie wszystko o takich ligach, o których nikt nic nie wie, więc plus również. Bartłomiej też napieprza mecze jak szalony (wszak arabską telewizje ma, o ile dobrze pamiętam), więc wiedzę posiadać musi.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Arwina , Sergeka, Bartłomieja i kilku innych (jak np. Wieśa, MVB, Doctore'a, Ubeka Liska Kamila, etc, ale znów jestem ograniczony ilością głosów![]()
6. Największy dowcipniś - Arwek, MVB i Ubek sobie lubią pożartować.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Emdżeja i Pawełka z cyferkami.
8. Największy dziwak - Trudno stwierdzić.
9. Najlepszy mod - UbekA tak serio to powstrzymam się od głosu, bo znów musiałbym wymienić Wieśka, a to robi się już nudne
![]()
10. Najciekawszy temat - Domek i Polityka - nigdy nie jest nudno.
11. Najlepszy typer - nie wiem, wskażę Akera, bo to mój niedoszły ziom z Torunia![]()
12. Najlepszy avatar - Niestety, nie można głosować na siebie![]()
13. Wydarzenie roku na forum - Sylwester w Poznaniu i, zapomniałbym, ostracyzm Mentora.
14. Kto poczynił największy postęp - Hyypia się nam sporo rozwinął, Arwin coraz mądrzej prawi. Pewnie jeszcze ktoś jest, ale nie potrafię skojarzyć.