Re: Plebiscyt forumowy 2012

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Plebiscyt forumowy 2012

Post autor: bartbuks » 26 lis 2012, 15:38

Widzę, że trzeba coś napisać, bo krzyczeliście, a teraz nie ma komu zacząć.

:arrow: Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
1. Morrow - myślę, że trzeba go wreszcie nagrodzić. Spokój, opanowanie i zimna głowa. Nie spina się, tylko prowadzi dyskusje. Dla mnie to on jest tutaj wyznacznikiem kultury, wychowania i wiedzy.
2. (L)oczkerson - znawca włoskich klimatów, podobnie jak Morrow bardzo opanowany i bezkonfliktowy.
3. mzatlanta - trzeba ją wyróżnić. Szkoda, że nie można jej spotkać poza tematem Atletico, ale jak na kobietę ma ogromną wiedzę. Sądzę, że gdy zauważy, że wiele osób kojarzy ją na tym forum, to zacznie odwiedzać inne tematy.
:arrow: Debiut roku (Rookie Challenge)
1. Gall
2. rekinho
3. rzeznik
Ci trzej Panowie najbardziej zapadli mi w pamięci. O ile Gall i rzeznik wydają się spokojni i rozsądni, to rekinho zapewne kiedyś wymorduje pół bloku, albo jakieś LO.
:arrow: Najsłabsze ogniwo forum
Obserwator, Marq, rkoeman
Pozostawię to bez komentarza.
:arrow: Najwiekszy piłkarski znawca
1. Morrow
2. (L)oczkerson
:arrow: Forumowicz, którego chciałbyś poznać
1. Ubek - w sumie to chyba jego znam najlepiej z tego forum.
2. MVB - wkurwia swoimi pobudkami, ale poczciwy chłop z niego.
3. Wiesiek - mózg i serce tego forum. Wypadałoby podziękować mu za całokształt. Np wspólnym obaleniem flaszki.
:arrow: Największy dowcipniś
1. Ubek - czasami jego żarty są debilne, ale zdarza się, że użyje tak inteligentnej gry słów, że Kostkowi aż wyrwie złote klapki.
2. Chłopaczek i jego sprośne żarty, bądź epickie porównania. :lol:
:arrow: Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
1. emdżej - nie mam pojęcia co się z nim dzieje. Zniknął z GG, potem z forum... Mam nadzieje, że wsio z nim ok. Mam nadzieję, że wróci.
2. Mentor - trochę zdrowia w to forum włożył, potem stało się jak stało, ale brakuje go.
3. Paweł875 - ostatnio widziany jakoś w maju. W tamtym roku doceniony w plebiscycie, dziś nieobecny. Ubek znajdz go. :lol:
:arrow: Największy dziwak
1. sickstick - zjara się, potem robi relację z meczu, po czym na sam koniec wnioskuje, że jednak to nie tak :D
2. cloner - historia jego osoby mogłaby posłużyć jako natchnienie dla hollywoodzkiego reżysera. Człowiek legenda, ale nie dziwak! On jest dziwny na swój sposób, a raczej świat nie nadąża za kanonami jakie wyznacza!
3. rekinho - albo rodzice go nie przytulali, albo nie był karmiony piersią. Agresywny, bezczelny, chamski i anty nastawiony do każdego. Ale pocieszny, bo swoim style i sposobem bycia przedarł się z forumowej szarzyzny do elity.
:arrow: Najlepszy mod
1. Ubek - neich mu będzie.
2. piwus - za poranne kasowanie botów i zawieszanie forum.
3. maciek - dobre wejście.
:arrow: Najciekawszy temat
1. O futbolu na luzie...
2. Ogólna dyskusja o polityce
3. Domek nr 10
:arrow: Najlepszy typer
czeher i tylko czeher.
:arrow: Najlepszy avatar
1. Krowa RealFana
2. Sergio cru
3. Jack N. Wieśka
:arrow: Wydarzenie roku na forum
1. Mentorgate
2. wściekłe pięści Tomka
3. Jacek zamieszkał z dziewczyną
:arrow: Kto poczynił największy postęp
Tomek Lisek - stara się panować nad agresją.
Arwin - dojrzewa :lol:

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”