1. Morrow - myślę, że trzeba go wreszcie nagrodzić. Spokój, opanowanie i zimna głowa. Nie spina się, tylko prowadzi dyskusje. Dla mnie to on jest tutaj wyznacznikiem kultury, wychowania i wiedzy.
2. (L)oczkerson - znawca włoskich klimatów, podobnie jak Morrow bardzo opanowany i bezkonfliktowy.
3. mzatlanta - trzeba ją wyróżnić. Szkoda, że nie można jej spotkać poza tematem Atletico, ale jak na kobietę ma ogromną wiedzę. Sądzę, że gdy zauważy, że wiele osób kojarzy ją na tym forum, to zacznie odwiedzać inne tematy.
1. Gall
2. rekinho
3. rzeznik
Ci trzej Panowie najbardziej zapadli mi w pamięci. O ile Gall i rzeznik wydają się spokojni i rozsądni, to rekinho zapewne kiedyś wymorduje pół bloku, albo jakieś LO.
Obserwator, Marq, rkoeman
Pozostawię to bez komentarza.
1. Morrow
2. (L)oczkerson
1. Ubek - w sumie to chyba jego znam najlepiej z tego forum.
2. MVB - wkurwia swoimi pobudkami, ale poczciwy chłop z niego.
3. Wiesiek - mózg i serce tego forum. Wypadałoby podziękować mu za całokształt. Np wspólnym obaleniem flaszki.
1. Ubek - czasami jego żarty są debilne, ale zdarza się, że użyje tak inteligentnej gry słów, że Kostkowi aż wyrwie złote klapki.
2. Chłopaczek i jego sprośne żarty, bądź epickie porównania.
1. emdżej - nie mam pojęcia co się z nim dzieje. Zniknął z GG, potem z forum... Mam nadzieje, że wsio z nim ok. Mam nadzieję, że wróci.
2. Mentor - trochę zdrowia w to forum włożył, potem stało się jak stało, ale brakuje go.
3. Paweł875 - ostatnio widziany jakoś w maju. W tamtym roku doceniony w plebiscycie, dziś nieobecny. Ubek znajdz go.
1. sickstick - zjara się, potem robi relację z meczu, po czym na sam koniec wnioskuje, że jednak to nie tak
2. cloner - historia jego osoby mogłaby posłużyć jako natchnienie dla hollywoodzkiego reżysera. Człowiek legenda, ale nie dziwak! On jest dziwny na swój sposób, a raczej świat nie nadąża za kanonami jakie wyznacza!
3. rekinho - albo rodzice go nie przytulali, albo nie był karmiony piersią. Agresywny, bezczelny, chamski i anty nastawiony do każdego. Ale pocieszny, bo swoim style i sposobem bycia przedarł się z forumowej szarzyzny do elity.
1. Ubek - neich mu będzie.
2. piwus - za poranne kasowanie botów i zawieszanie forum.
3. maciek - dobre wejście.
1. O futbolu na luzie...
2. Ogólna dyskusja o polityce
3. Domek nr 10
czeher i tylko czeher.
1. Krowa RealFana
2. Sergio cru
3. Jack N. Wieśka
1. Mentorgate
2. wściekłe pięści Tomka
3. Jacek zamieszkał z dziewczyną
Tomek Lisek - stara się panować nad agresją.
Arwin - dojrzewa