Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bielik » 28 lip 2004, 10:26
Bielik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 28 lip 2004, 10:42
R@f@ł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin 14 » 30 lip 2004, 11:21
Marcin 14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 30 lip 2004, 12:16
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 17_7 » 30 lip 2004, 12:28
glowa cie boli, czy co ??!! takich talentow co zanmy MY(polacy) to w brazylii jest 50 razy tyle tylko, ze my ich nie znamy bo mieszkamy w POLSCE !Pisakk pisze:A ja Was pewnie zaskocze. Wg. mnie to najwiecej talentow rodzi sie w Brazylii, Argentynie i.........w Polsce![]()
Mysle, ze pod wzgledem liczby talentow mozemy sie spokojnie rownac z taka Brazylia. To ze nie mamy pilkarza swiatowego formatu to juz zupelnie inna sprawa niestety....
17_7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 30 lip 2004, 13:52
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 30 lip 2004, 15:11
Czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Chociaż nie poczekaj, do tego nie trzeba takiej umiejętności. Wystarczy popatrzyć trochę na lewo od słów "i......w Polsce". Co tam pisze? Oj poczekaj poczekaj......TAK no właśnie.....Brazylia i Argentyna17_7 pisze:glowa cie boli, czy co ??!! takich talentow co zanmy MY(polacy) to w brazylii jest 50 razy tyle tylko, ze my ich nie znamy bo mieszkamy w POLSCE !Pisakk pisze:A ja Was pewnie zaskocze. Wg. mnie to najwiecej talentow rodzi sie w Brazylii, Argentynie i.........w Polsce![]()
Mysle, ze pod wzgledem liczby talentow mozemy sie spokojnie rownac z taka Brazylia. To ze nie mamy pilkarza swiatowego formatu to juz zupelnie inna sprawa niestety....
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 31 lip 2004, 11:22
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 31 lip 2004, 14:28
Sergeboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 05 sie 2004, 14:30
BUNCH
glodzio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Al-Deef » 06 sie 2004, 14:28
Al-Deef
R@f@ł
BUNCH