Re: Barcelona - AC Milan

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Barcelona - AC Milan

Post autor: Bienias » 03 kwie 2012, 23:32

EnJoy's pisze:
Bienias pisze: jestes zenujacym kibicem BM.
To nie wiem w takim razie co o Tobie pomyśleć.

Barcelona znacznie lepsza w tym spotkaniu, ale nie zmienia faktu, że w każdej edycji jest traktowana na specjalnych warunkach przez sędziów, a o tym nie raz pisał Kamil.Myślę, że nie tyle większość nie lubi samej Barcelony, ale takiej betonowej postawy ich fanów i wpisów takich jak zaprezentował Bienias czy ten kolega na Q, poddany Mentora.

Oo, kolejny wpis jednego fana.
ja zawsze ogladam mecze Barcy i w zyciu nie przerzucilbym sie na mecz innej druzyny bo akurat moja pozamiatala.

Szczegolnie dobrze byla traktowana w pierwszym meczu. Niestety klapki na oczy i jedziemy dalej. W tym kraju jak sie juz komus da jakas latke to juz nie ma bata zeby cos zmienic.
Fajnie ze doceniles moje posty tyle ze ja niestety rownam do dolu jak czytam postu w stylu Barca kradnie. Niestety rownam do waszego poziomu, poziomu hejtow Barcy. Niestety nie umiem sie powstrzymywac kiedy widze taka hipokryzje. W pierwszym meczu byl jeden ewidentny karny. Siedzieliscie cicho niczym panie w deszczu. Teraz sedzia podyktowal kontrowersyjnego karnego -tak bo mogl gwizdnac i zaczeliscie zabawe. Na koniec w swoim stylu Barca jest fajna ale cules zli.
W calym dwumeczu byliscie druzyna gorsza i to Barca zasluzyla na awans. Szkoda ze tak niewielu z was potrafilo to przyznac.

Wróć do „Puchary Europejskie”