Bayer Leverkusen (zbiorczy) - Strona 15

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 11 maja 2005, 17:09

maciejdas26 pisze:ja też myślę że to nie będzie łatwy mecz dla Bayeru,na pewno Wolfsburg będzie chciał wygrać,ale myślę że Bayer jest lepszy od Wolfsburga
Tacy piłkarze jak Krzynówek,Voronin ,Barbatov czy Schneider są lepsi od piłkarzy Wolfsburga.Mój typ na ten mecz to 0:2 dla Bayeru bramki Voronin i Berbatov.
a Ty wiesz wogole jakich pilkarzy maja pilkarze z miasta VW ze tak piszesz!..

Hofland!.. D'Alessandro!.. Petrov!... Klimowicz!.. Ci pilkarze to klasa fak ze nie idze im gra w drugiej czesci sezony ale w pierwszej grali lepiej...

Piszecie ze to bedzie latwy mecz dla Bayeru!.. zebyscie tylko nie przeliczyli!... Aptekarze slabo graja na wyjazdach a VfL gra dobrze na walsnym boiksu bedzie wyrownana walka :wink: stawiam na remis :wink: ale nie zdziwie sie jak Bayer przegra!...

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 11 maja 2005, 17:33

w00jtas pisze:
maciejdas26 pisze:ja też myślę że to nie będzie łatwy mecz dla Bayeru,na pewno Wolfsburg będzie chciał wygrać,ale myślę że Bayer jest lepszy od Wolfsburga
Tacy piłkarze jak Krzynówek,Voronin ,Barbatov czy Schneider są lepsi od piłkarzy Wolfsburga.Mój typ na ten mecz to 0:2 dla Bayeru bramki Voronin i Berbatov.

Hofland!.. D'Alessandro!.. Petrov!... Klimowicz!.. Ci pilkarze to klasa fak ze nie idze im gra w drugiej czesci sezony ale w pierwszej grali lepiej...

Piszecie ze to bedzie latwy mecz dla Bayeru!.. zebyscie tylko nie przeliczyli!... Aptekarze slabo graja na wyjazdach a VfL gra dobrze na walsnym boiksu bedzie wyrownana walka :wink: stawiam na remis :wink: ale nie zdziwie sie jak Bayer przegra!...
Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić! Wolfsburg gra słabo! Potwierdził to nie tylko w ostatnim meczu z Herthą (piękna bramka Petrova), ale też nie dawno z Norymbergą. Fakt zremisowali bezbramkowo z VFB i wygrali ledwo z HSV ale są w słabej dyspozycji. Do tego już w zasadzie o nic nie walczą w lidze, a Bayer będzie chciał za wszelką cenę wygrać.
D'Alessandro marnuje się w VW, tak samo jak Petrov!

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 11 maja 2005, 18:05

Manumef pisze:
w00jtas pisze:

Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić! Wolfsburg gra słabo! Potwierdził to nie tylko w ostatnim meczu z Herthą (piękna bramka Petrova), ale też nie dawno z Norymbergą. Fakt zremisowali bezbramkowo z VFB i wygrali ledwo z HSV ale są w słabej dyspozycji. Do tego już w zasadzie o nic nie walczą w lidze, a Bayer będzie chciał za wszelką cenę wygrać.
D'Alessandro marnuje się w VW, tak samo jak Petrov!
Zobaczymy jak bedzie!... ja osobiscie uwazam ze to bedzie ciezka przeprawa dla Bayeru!... Bayer potrafi zagrac fenomenalenie ale nastepny mecz juz bardzo slabo a Wilkow nie mozna lekcewarzyc :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 maja 2005, 18:08

ja uważam, że bayer może przegrać ten mecz (chociaż bym tego oczywiście nie chciał :!: ) Uważam tak dlatego, bo bayer gra fatalnie na wyjazdach i w tej rundzie wygrał chyba tylko z freiburgiem na wyjeździe (mogę się mylić ale nie pamiętam innego zwycięstwa aptekarzy na wyjeździe) :cry:

a przepraszam....wygrali jeszcze w tej rundzie na wyjazdach z FC Nurnberg i Hannover 96 (jest to moim zdaniem skromny dorobek jak na drużynę, która walczy o puchary)

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 11 maja 2005, 20:18

Co do tego meczu to jestem PRAWIE pewien zwyciestwa, ostatnio czytalem ze Wolfsburg ma w swoich szeregach napieta sytuacje, kiedy zawodnicy Bayeru dokladnie sie rozumieja. Bayer jest zmobilizowany czego wczesniej brakowalo, dlatego tez jestem dobrej mysli - te ostatnie dni daly "aspirinkom" wiele dobrego tzn. okazuje sie ze kontuzja Placente nie jest tak grozna jak mowiono - wraca do treningow na 3 - 4 tygodnie a Novotny tez szybko wraca do zdrowia.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 20:35

A co się Novotnemu stalo???Nie za bardzo interesuję się sprawami bayeru więc moglibyście mi to wytłumaczyć???

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 11 maja 2005, 20:58

Mikusinski pisze:A co się Novotnemu stalo???Nie za bardzo interesuję się sprawami bayeru więc moglibyście mi to wytłumaczyć???
Nowotny jakis czas temu po raz czwarty zewral wiazalo kolanowe i kantuzja ta mogla skonczyc kariere...jednak pilkarz wraca powoli do zdrowia...I DOBRZE :wink:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 12 maja 2005, 9:59

Wolfsburg jest słaby. W pierwszej rundzie długo liderowali, potem coraz gorzej. Trafiały sie żenujące porażki jak z Bayernem 0-3 u siebie. Teraz to typowy ligowy średniak. Wrócili na swoje miejsce. Jak dla mnie jednak Bayer to bardzo nierówny klub. I będzie ciekawy mecz. Wygrac może każdy.

bartek99
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek99 » 12 maja 2005, 10:56

mam pytanie.
?

kto powinien zasilić bayer???????????????????a kto powinien opuścić bay arena

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 12 maja 2005, 11:18

Zasilic Bayer powinni oczywiscie jacys obroncy i jakis dobry srodkowy pomocnik.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 maja 2005, 12:17

Bunch mówi:
Krzynówek to podpora tego klubu,g ra dobrze

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 12 maja 2005, 14:14

BUNCH pisze:Bunch mówi:
Andreyew mówi:
Trzymaj sie ramy to sie nie posramy :!:

Wracając do tematu Andre Ooijer (PSV) odrzucil oferte Bayeru na gre w nastepnym sezonie.
30-letni Holender odrzucił ofertę drużyny z BayArena, gdyż przyznał, że w PSV jest mu bardzo dobrze i nie chce odchodzić z tego klubu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 maja 2005, 14:26

Andreyew pisze:
BUNCH pisze:Bunch mówi:
Andreyew mówi:
Trzymaj sie ramy to sie nie posramy :!:

Wracając do tematu Andre Ooijer (PSV) odrzucil oferte Bayeru na gre w nastepnym sezonie.
30-letni Holender odrzucił ofertę drużyny z BayArena, gdyż przyznał, że w PSV jest mu bardzo dobrze i nie chce odchodzić z tego klubu.
do it bo inaczej urwę ci ryja :!: :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 maja 2005, 16:17

bartek99 pisze:mam pytanie.
?

kto powinien zasilić bayer???????????????????a kto powinien opuścić bay arena
Wydaje mi sie ze skrzydla nawet dobre maja - Krzynek i Freier. Atak tez niczego sobie - Berbatov i Voronin chociaz wolalbym France z Berbatovem ...

W bramce niezawodny prawie :P Butt. Obrona srodek tez dobrze wyglada - Juan i R.Junior.

Jak dla mnie to tylko jakiegos supersrodkowego pomocnika brakuje. Takiego co bylby kreatywny i bral na siebie gre calego zespolu ...

POZDRO

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 12 maja 2005, 16:25

Nie wiem czy to prawda ale Roman Kolton mowil w 2x45 minut ze w kontracie Voronina jest klazura ze jak Koeln awansuje do 1.Bundesligi to Voronin wraca do klubu

Moze ktos o tym tez slyszal??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”