Szczerze mowiac to wymienilismy z Mikusinskim chyba tylko kilka postow, ale to i tak wystarczy
U mnie przybyli kumple
Tomusmc i Pisakk
POZDRO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 maja 2005, 10:26
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 07 maja 2005, 16:11
unojedrzej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 07 maja 2005, 16:40
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 maja 2005, 12:57
sly_FCI pisze:Ja tam lubie RoRo za to ze jest fanem Interyno zi i mi rady dawałeś na ceema a teraz sobie gram PSV i Robben jest genialny,
A tak to z nieprzyjaciol to Fani Milanu - (no moze nie For_zaza_Milan ) bo z nim to jeszcze sie mozna dogadacPOZDRO
No to czuje sie zaszczycony chlopaki. Widze ze mi kumli bardzo przybylo w ostatnim czasieunojedrzej pisze:Ja tam lubie wszystkich , dwoch kolegów mi utknelo w pamieci i uwazam ze przydatni chłopcy na forum i idzie sie z nimi dogadać Bunch i RoRo , jest zaś kolega z którym raczej ciężko mi sie gada smitu sie nazywa i widze że nie jestem pierwszy
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szewa7 » 09 maja 2005, 13:54
szewa7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 maja 2005, 17:51
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 maja 2005, 18:08
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 maja 2005, 18:18
Och pare godzin temu pisales posta, i zapomniales o mnieMikusinski pisze:Ja nie toleruję Lakiera, zapatrzony fan Juve, jeśli jego klub dostanie baty 6:0, on mówi, że Juve i tak rządzi.
Nie lubię także Smita, jest bardzo arogancki, często obrażal modów przez co został wyrzucony z serwisu.
Axel Hammond także nie przypadł mi do gustu, zakładał bezsensowne tematy a także pisał bezsensu.
Nie toleruję Loczka, pisał głupio i bezmyślnie.
Moim przyjacielem jest Mazurek, dzięki niemu powróciłem na forum, pisze ciekaie i mądrze, zasługuje w pełni być modem.
Lubię Beckhsa, momi iż ostatnio nie bywa na forum, fajnie się z nim pisze.
Toleruję Dzidziusia, wypełnia swoje obowiązki bycia adminem.
Lubię Mimka który pisze mądrze, robi dobre avantarki.
RoRo mimo iż nie jest długo na tym foryum, wie co i jak, często mi pomaga w eFeMie.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 maja 2005, 18:21
Nie bądź zlośliwy. Lubię modów i co Ci do tegoLakier pisze:Och pare godzin temu pisales posta, i zapomniales o mnieMikusinski pisze:Ja nie toleruję Lakiera, zapatrzony fan Juve, jeśli jego klub dostanie baty 6:0, on mówi, że Juve i tak rządzi.
Nie lubię także Smita, jest bardzo arogancki, często obrażal modów przez co został wyrzucony z serwisu.
Axel Hammond także nie przypadł mi do gustu, zakładał bezsensowne tematy a także pisał bezsensu.
Moim przyjacielem jest Mazurek, dzięki niemu powróciłem na forum, pisze ciekaie i mądrze, zasługuje w pełni być modem.
RoRo mimo iż nie jest długo na tym foryum, wie co i jak, często mi pomaga w eFeMie.jak mogles?? mam dola.
Tak podlizuj sie moda, no jeszcze pare postow napisz.
Kiedy Juve przegralo 6-0? No i dlaczego twierdzisz ze jestem zapatrzony w nich, napisalem gdzies ze oni sa najlepsi?
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 maja 2005, 18:26
Oni napewno Ciebie tez wielbią;]Mikusinski pisze:Nie bądź zlośliwy. Lubię modów i co Ci do tegoLakier pisze:Och pare godzin temu pisales posta, i zapomniales o mnieMikusinski pisze:Ja nie toleruję Lakiera, zapatrzony fan Juve, jeśli jego klub dostanie baty 6:0, on mówi, że Juve i tak rządzi.
RoRo mimo iż nie jest długo na tym foryum, wie co i jak, często mi pomaga w eFeMie.jak mogles?? mam dola.
Kiedy Juve przegralo 6-0? No i dlaczego twierdzisz ze jestem zapatrzony w nich, napisalem gdzies ze oni sa najlepsi?![]()
![]()
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 30 maja 2005, 20:59
MikusinskiLakier pisze:Oni napewno Ciebie tez wielbią;]Mikusinski pisze:Nie bądź zlośliwy. Lubię modów i co Ci do tegoLakier pisze:
Och pare godzin temu pisales posta, i zapomniales o mniejak mogles?? mam dola.
Kiedy Juve przegralo 6-0? No i dlaczego twierdzisz ze jestem zapatrzony w nich, napisalem gdzies ze oni sa najlepsi?![]()
![]()
sly_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Znafca » 30 maja 2005, 21:02
Znafca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 30 maja 2005, 21:02
creek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 30 maja 2005, 21:06
E ziomek to ty zaczeles... A nie on nie zamierzam go bronić, ale wypowiadasz sie chyba w kazdym temacie, jaki sie pojawia... A co do tego to trudno ebys od kilku godzin mial juz przyjacioł... Zreszta ja nie mam wiekszych wrogów od 3 miesiecy a ty od godziny zdarzyles sobie zrobic... Jestes naprawde zdolnyZnafca pisze:jestem na tym forum bardzo krotko ale juz usobnik o nicku "creek" pokazal mi sie ze zlej strony gdyz zarzuca mi krytyke wobec innych pilkarzy.Mam nadzieje ze zmieni do mnei stosunek,zadnych przyjaciol narazie nie mam i nie zamierzam sie raczej z nikim wiazac.
sly_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 maja 2005, 21:10
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio