A co moderatorzy są święci ???
Ja z tego wnioskuje, że chcesz sobie ponabijać posty. Takie jest moje zdanie !!Tomusmc pisze:a szkoda bo ja z chęcią sobie jeszcze popisze![]()
ciebie równieżpiwus pisze:Ktoś Cię powinien wychować Smitu
pokaż mi punkt regulaminu, w którym zabrania się poruszania sprawy, którą niby TY wyjaśniłeś. Kolejny przykład ze wam wolno wszystko. Nie chcesz zeby poruszał jakiejs sprawy to od razu WP i oczywiście zamknac temat. Ma chyba prawo poruszać jakiś tematpiwus pisze: jeszcze raz poruszysz sprawę, którą wyjaśniłem to dostaniesz kolejne WP i kolejne i kolejne...
A ty dla odmiany o nienajlepszej pracy moderatorów.piwus pisze:A może dla odmiany napisałbyś o skandalicznym zachowaniu kolegi
Według mnie to jest nabicie posta. Dlaczego nie dostał za to WP?? Bo jest modem i mu wolno!! Jakby któryś z userów to napisał to od razu WP a jak smitu to od piwusa 2 WP, jedno w tym by pewnie było za prowokowaniePisakk pisze:Ehhhh....![]()
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=2001 - dowód
Dajesz WP smitu bo "rozsiewa kłamstwa", wiec teraz ja żądam WP dla ciebie bo ty rozsiewasz kłamstwo takim oto postem. Ale oczywiście nie dostaniesz bo jesteś modem i ci wolno, ale nam, userom NIEpiwus pisze:wy do siebie na gg piszecie "Ej, weź mi pomóż na forum, bo sobie rady nie daję i nie mogę go przekrzyczeć"
Teraz się wam naraziłem, więc czekam na WP