Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post autor: kama_reda » 06 maja 2005, 19:55

Nie wiem dokładnie co smitu napisał, żeby dostać bana. Czytałem tylko to co jest w dziale ostrzeżenia i jeżeli za to dostał bana (a tak tam jest napisane) to tylko pogratulować moderatorom :lol: Myślą za mają tutaj władze (właściwie mają) i wszystko im wolno. Dla mnie kompletnie niezrozumiałe jest kilka WP dla Smitu, niektóre moze i były zasłużone, ale nie wszystkie :!:

A co moderatorzy są święci ???
Tomusmc pisze:a szkoda bo ja z chęcią sobie jeszcze popisze :twisted:
Ja z tego wnioskuje, że chcesz sobie ponabijać posty. Takie jest moje zdanie !!
piwus pisze:Ktoś Cię powinien wychować Smitu
ciebie również
piwus pisze: jeszcze raz poruszysz sprawę, którą wyjaśniłem to dostaniesz kolejne WP i kolejne i kolejne...
pokaż mi punkt regulaminu, w którym zabrania się poruszania sprawy, którą niby TY wyjaśniłeś. Kolejny przykład ze wam wolno wszystko. Nie chcesz zeby poruszał jakiejs sprawy to od razu WP i oczywiście zamknac temat. Ma chyba prawo poruszać jakiś temat
piwus pisze:A może dla odmiany napisałbyś o skandalicznym zachowaniu kolegi
A ty dla odmiany o nienajlepszej pracy moderatorów.
Pisakk pisze:Ehhhh.... :roll:
Według mnie to jest nabicie posta. Dlaczego nie dostał za to WP?? Bo jest modem i mu wolno!! Jakby któryś z userów to napisał to od razu WP a jak smitu to od piwusa 2 WP, jedno w tym by pewnie było za prowokowanie :evil:
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=2001 - dowód
piwus pisze:wy do siebie na gg piszecie "Ej, weź mi pomóż na forum, bo sobie rady nie daję i nie mogę go przekrzyczeć"
Dajesz WP smitu bo "rozsiewa kłamstwa", wiec teraz ja żądam WP dla ciebie bo ty rozsiewasz kłamstwo takim oto postem. Ale oczywiście nie dostaniesz bo jesteś modem i ci wolno, ale nam, userom NIE

Teraz się wam naraziłem, więc czekam na WP :twisted:

Wróć do „Wracając Do Meritum”