Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 05 maja 2005, 23:23
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 23:25
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 maja 2005, 0:19
sadze ze 2 minuty na odpoczynek to za duzo,wystarczy 1 minuta max.smitu pisze: Nie odpoczywaj zbyt dlugo miedzy seriami, max 2 min
ale co jesli rozbuduje sobie dobrze przypuscmy klatke a kaptury lub plecy beda w kiepskim stanie?Wszystkie partie RoRo cwicz z takim samym natezeniem,oprocz nog bo to najsilniejsza partia miesni.osobiscie sam cwiczylem na tym planie w domu-Pamietaj o tym ze gdy juz z jakims ciezarem zbyt dobrze sobie radzisz zwieksz go
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 maja 2005, 8:02
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kurczakov » 06 maja 2005, 12:08
Jasne:D http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=3153 ... 5GO37D0VRRniestety filmik mi nie dziala wyczerpal sie jak mozesz wrzuc go jeszcze raz
kurczakov
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 maja 2005, 13:17
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kurczakov » 06 maja 2005, 13:25
To na 100% jabobi pisze:Jesli to ty jestes na tym filmiku to gratulacje. Jesli ciezko bedzie pracowal to moze bedzie z Ciebie RonaldinhoNiektorymi sztuczkami mi zaimponowales ale jakies ogromnej rewelacji nie bylo. Najpierw zebym mogl sie wypowiadac to musialbym umiec zrobic pare takich trikow ale przyznam ze niektore umie
![]()
kurczakov
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 maja 2005, 13:31
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kurczakov » 06 maja 2005, 14:18
Ja obrabialem HT Video Editor 6.1 a to dlatego ze mam windowsa 98 jak masz Xp to lepiej użyć Windows Movie Maker(jest odrazu z windowsem) lub Sony Vegas 5 troche bardziej zawansowany program.bobi pisze:Juz pedze na dwor trenowac trikii tez pozniej bede robil filmik
. Tylkoi najpierw musze zalatwic jakas kamere. A jakim programem to obrabiales
Pare ciekawych trikow umie ale musze jeszcze niektore docwiczyc a niektorych musze sie nauczyc.
kurczakov
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 maja 2005, 14:24
bobi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 maja 2005, 14:48
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 maja 2005, 15:24
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 maja 2005, 17:30
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 06 maja 2005, 20:49
juz nie napisze blad zostal naprawiony a smitu ma bana na czas nieokreslonybobi pisze:Dziwne to zleksza. Zbanowany ale posty piszeZgadzam sie ze Smitem. To za wielki wysilek jak na chlopaka w tak mlodym wieku.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 maja 2005, 23:04
bobi
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio