TRENING PIŁKARSKI !!!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 05 maja 2005, 22:56

unojedrzej pisze:A tak z ciekawości Smitu , przypadkiem chelsea sie po ciebie nie zgłosiła żebyś zastąpił Murinho?? taki z ciebie naukowiec że łep pęka , byśmy wyskoczyli meczyka jeden na jeden bo ci twój trenig nawet nie pomógł to skończ tu ludzi pouczuać bo oni lepiej więdzą co maja robić i jak to mają robić.. taktyk z ciebie od 100 boleści..
a o co sie zalozysz ze nie masz racji :P wyskoczyl bys ze mna jeden na jeden i razu bys mnie nie przeszedl :roll: :twisted: :twisted:
skad wiesz jaki ze mnei taktyk ?? prezentowalem sie w tym temacie pod tym wzgledem ?? :roll: :twisted: a skoro ktos sie pyta o pomoc a ja mu powiem cos nowego to to robie bo sie na tym znam tyle ... co do murinho nie znam :? pewno to jakis zul z twojej wsi, ale jezeli chodzi ci o trenera Chelsea to niejaki Mourinho dzwonil niedawno przed meczem z barca i sie pytal jak wygrac, pozniej niestety zmienilem telefon i nici byly z pokonaniem liverpoolu :?

paszkwil pisze:
RoRo pisze:raz w tygodniu biegi przelajowe w lesne zrobie to sie nic nie stanie nie ??
ja raz sobie zrobilem biegi po lesie to zawadzilem noga o jakis korzen to mi sie odechcialo biegac po lesie jak wywalilem i obilem twarz :?
ojjj trzeba bylo uwazniej biegac :P :twisted:

RoRo pisze:Wymyslilem sobie plan treningu stzreleckiego :P:P:P

Najpeirw seria strzalow z lewej nogi, po prowadzeniu pilki okolo 10 metrow, potem to samo tylko ze z prawej nogi - na kazda noge 20 strzalow

tak samo wrzutki, po lekkim rajdzie, po 20 wrzutek na kazda noge ...

W koncu kapkowanie w strone bramki i strzal z powietrza .. takze 20 strzalow.

Jak myslicie/isz (Smitu) da rade ?? I to tak co drugi dzien czy codziennie ?? :twisted: :wink:

POZDRO

powiem troche ogolnie, kazdy trening po ktorym czujesz ze poprawiles sie i urosly twoje umiejetnosci jest dobry, szczegolnie gdy sam go wymysliles i daja efekty to wtedy masz rownierz satysfakcje wieksza z wlasnej pracy :P :wink: - co do twojego pomyslu :P mialem kiedys podobny i po pewnym czasie postkutkowalo 8)

kurczakov pisze:Witam czy Smitu moze wiesz jaki jest najlepszy trening na poprawe techniki czy żąglerki czy prowadzenie piłki. Mam 17 lat.
Mam filmik jak w pilke gram (nic sczególnego) jak obejzysz to mozesz powiedziec jak oceniasz moją technike.
http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=345J ... GTJ94QLBAE

niestety filmik mi nie dziala :? wyczerpal sie :P jak mozesz wrzuc go jeszcze raz :P :wink:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”