a o co sie zalozysz ze nie masz racjiunojedrzej pisze:A tak z ciekawości Smitu , przypadkiem chelsea sie po ciebie nie zgłosiła żebyś zastąpił Murinho?? taki z ciebie naukowiec że łep pęka , byśmy wyskoczyli meczyka jeden na jeden bo ci twój trenig nawet nie pomógł to skończ tu ludzi pouczuać bo oni lepiej więdzą co maja robić i jak to mają robić.. taktyk z ciebie od 100 boleści..
skad wiesz jaki ze mnei taktyk ?? prezentowalem sie w tym temacie pod tym wzgledem ??
ojjj trzeba bylo uwazniej biegacpaszkwil pisze:ja raz sobie zrobilem biegi po lesie to zawadzilem noga o jakis korzen to mi sie odechcialo biegac po lesie jak wywalilem i obilem twarzRoRo pisze:raz w tygodniu biegi przelajowe w lesne zrobie to sie nic nie stanie nie ??
RoRo pisze:Wymyslilem sobie plan treningu stzreleckiego:P:P
Najpeirw seria strzalow z lewej nogi, po prowadzeniu pilki okolo 10 metrow, potem to samo tylko ze z prawej nogi - na kazda noge 20 strzalow
tak samo wrzutki, po lekkim rajdzie, po 20 wrzutek na kazda noge ...
W koncu kapkowanie w strone bramki i strzal z powietrza .. takze 20 strzalow.
Jak myslicie/isz (Smitu) da rade ?? I to tak co drugi dzien czy codziennie ??![]()
![]()
POZDRO
powiem troche ogolnie, kazdy trening po ktorym czujesz ze poprawiles sie i urosly twoje umiejetnosci jest dobry, szczegolnie gdy sam go wymysliles i daja efekty to wtedy masz rownierz satysfakcje wieksza z wlasnej pracy
kurczakov pisze:Witam czy Smitu moze wiesz jaki jest najlepszy trening na poprawe techniki czy żąglerki czy prowadzenie piłki. Mam 17 lat.
Mam filmik jak w pilke gram (nic sczególnego) jak obejzysz to mozesz powiedziec jak oceniasz moją technike.
http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=345J ... GTJ94QLBAE
niestety filmik mi nie dziala