Re: Plebiscyt forumowy 2011

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Plebiscyt forumowy 2011

Post autor: Emerald » 30 gru 2011, 13:45

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP):
Doktorek - jest wszedzie, ostatnio jak poszedlem do kibla to na wierzchniej stronie deski znalazlem jego posta! Poza tym chocbym niewiem co robil, to jesli on zdecyduje sie cos zacytowac, albo przypomniec napisze: ktos powiedzial.
Mentor - Jest wlasciwie wlascicielem tematu zwiazanego z Barcelona. Nie zawsze sie z nim zgadzam i jest przemedrzaly, czym czasami doprowadza mnie do szalu, ale z pewnoscia jest jedyna znana mi osoba, ktorej zdanie w sprawach zwiazanych z Barca cenie sobie mniej wiecej podobnie jak wlasne.
Fieldy – Nie ma fieldego nie ma forum...
2. Debiut roku (Rookie Challenge) - Ozdobny i mzatlanta.
3. Najsłabsze ogniwo forum - napisze tak jak wiele osob przede mna: Jest tak wiele osob, ze nie wymienie zadnej bo niechcialbym, zeby ktokolwiek poczul sie urazony! :)
4. Najwiekszy piłkarski znawca – To jest trudne pytanie bo sporo jest tutaj ludzi o sporej wiedzy. Postawie na: (L)oczkerson, dr.Football i Mentor.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - MVB, sBQq i Bartbuks - jesli mialbym pewnosc, ze z tym pierwszym nie bede rozmawial na tematy polityczne a ten drugi nie zlozy mi zyczen swiatecznych. Natomiast Bartowi bylbym wdzieczny, gdyby na ewentualne spotkanie przyprowadzil swoja legendarna dziewczyne :)
6. Największy dowcipniś -
Chlopaczek: zabawne teksty - dobrze i szybko.
Morrow - genialne podsumowania i wszelakie analizy (rewolucja taktyczna Guardioli)
7. Najwiekszy agresor - Wszyscy jestesmy agresorami, pytanie co nas prowokuje. Wymienie petra bo wydaje mi sie, ze napisal wiecej agresywnych postow niz tych nieagresywnych.
8. Największy dziwak -
Wilmore - ma spora wiedze, ale potrafi sie niesamowicie upierac przy jakichs absurdalnych sprawach.
Obserwator - nie wiem czy on chce byc uznawany za znawce, za pajaca, czy za prowokatora, w kazdym razie we wszystkich tych dziedzinach zdecydowanie komus ustepuje (czasami nawet sporej ilosci forumowiczow).
9. Najlepszy mod -
Fieldy - mod nie do zdarcia, prawdopodobnie jesli dorobi sie kiedys potomstwa, to bedzie je na modow uczyl od najmlodszych lat i bedziemy mieli dynastie!
10. Najciekawszy temat - rozmowy o polityce – chociaz kosztowaly niekiedy sporo nerwow. Domek nr 10 – oczywiscie! O footbalu na luzie – dobre miejsce, zeby pogadac glupoty na temat pilki i nie przerywac gadania glupot na inne tematy w domku... Nie wymienilem zadnych zwiazanych z klubami bo wiadomo, ze wymienilbym ten o Barcy, Juve i GD z racji tego, ze ta mnie najbardziej interesuja...
11. Najlepszy typer - nie mam pojecia bo sam sie w to nie bawie, jesli, ktoremus z typerow brakuje punktow, zeby wygrac w klasyfikacji to prosze na priv i moge edytowac :D
12. Najlepszy avatar –
doctore – swietny pomysl, nie wiem czy to znalezione gdzies na necie, czy przygotowal samemu, ale wybitny.
fieldy – zalozylem konto w 2005 tu I na PN. Niedawno postanowilem wrocic, ale nie pamietalem na ktore forum, pamietalem tylko, ze byl na nim gosc z Nicholsonem w avatarze.
mentor – Pat robi swoje, pewnie jak mu robili to zdjecie to jeszcze nie wiedzial, ze przechla i przetrabi w kasynie swoja kariere...
13. Wydarzenie roku na forum - lewa noga to bylo cos!

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”