Re: Plebiscyt forumowy 2011

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Plebiscyt forumowy 2011

Post autor: (L)oczkerson » 30 gru 2011, 11:35

plebiscyt jest jak wybory powszechne. Niby nie musisz, ale jak nie zagłosujesz to jest głupio :P
1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktorek Bo chce mu się pisać o wszystkim i wszędzie. Mi się nie chce...
2. Debiut roku (Rookie Challenge )- Nie zauważyłem tak zjawiskowych wyskoków
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Doktorek. No przecież nie ma sensu tego argumentować. Z szacunku do jego wiedzy kolejnych nominowany nie będzie, choć z 10 zasługuje na wspomnienie.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -. Ja oddzielam internet od życia grubą kreską. Nawet potężny facebook się nie potrafi przebić przez tą. Wszystko wpada w czarną dziurę gdzieś tam pomiędzy jednym a drugim.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek W szczególności, że lubi pisać śmiesznie, a nie dlatego, że można się pośmiać z niego.
7. Najwiekszy agresor - Już nikomu napinać się nie chce. A co oznacza słowo inwektywa to już chyba nikt tu nie pamięta.
8. Największy dziwak - Wilmore Ja tam nawet nie próbuje zrozumieć jakie algorytmy tam zachodzą. Czym to wszystko jest napędzane.
9. Najlepszy mod - Fieldy "Szeryf z wysp" :P
10. Najciekawszy temat - ja taki strasznie niezdecydowany. Nie wiem panie no nie wiem.
11. Najlepszy typer - jeśli jest jakiś user, który piszę tylko w bukmacherce to na 100% go nie znam.
12. Najlepszy avatar - Ja tam nie oceniam po wyglądzie, dla mnie liczy się wnętrze (przynajmniej w tym przypadku :hardkor: )
13. Wydarzenie roku na forum - lewa noga Monotlivo :lol:

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”