TRENING PIŁKARSKI !!!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 03 maja 2005, 16:39

bobi pisze:Jesli chodzi o cwiczenie na silowni to ostatnio ogladalem zarabisty program jak cwiczyc. Nie powinno sie szybko dzwigac ciezarow poniewaz wtedy pracuja chrzastki a nie miesnie. Ciezary nalezy dzwigac powoli a obciazenie nie powinno byc za duze. Lepiej jest wykonac cwiczenie wiecej razy nizeli z wiekszym obciazeniem. Przy cwiczeniu powinno sie czuc jak pracuje miesien ktory chcemy wzmocnic.
wyprzedziles mnie z tym :P doskonale powiedziane :P

RoRo pisze:No to ja wogole moge powiedziec ze robie tak ...

Jak mam trening to trenuje w tym dniu tylko na trenigach a w dniach wolnych o godzinie 19-30 ide sobie na boisko i strzelam, kiwam sie z cieniem :P i wrzucam pod bramke tak az sie sciemni ze nei bede nic widzial :P:P

chyba jak sobie raz w tygodniu biegi przelajowe w lesne zrobie to sie nic nie stanie nie ?? A jak z szybkoscia ?? Jezeli chce byc taki jak Carlso Tevez to musz jzu chyba trenowac intenywnie szybkosc nie sadzisz ?? :P

Cos tam mowiels o rozkladzie cwiczen silowych. Jak masz ochote to oczywiscie bardzo poprosze :P

POZDRO
no to teraz to co robisz ubarwij o zabawy ktore ci polecilem, biegi przelajowe ja jak najbardziej wskazane :P

jezeli chodzi o szybkosc to ja masz od urodzenia jedynie co mozesz zrobic to poprawic dynamike a w ten sposob wychodzi twoja szybkosc :P

ps. a tak w ogole zrobiles to cos dla mnie ?? :wink:

jezeli chodzi o rozklad cwiczen silowych, musze wiedziec jakie obciarzenie bedzie sprawialo ci juz lekka trudnosc :P wiec najpierw idz na silownie i popracuj na krzeselku i innych elementach na nogi, tylko np poki co nie rob takich rzeczy jak przysiady ze sztanga :P gdy uzyskam od ciebie to info wtedy nie bede musial na oko mowic ci jak nalerzy cwiczyc tylko juz tak jak trzeba bez zgadywania :P :wink:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2005, 16:44 przez smitu, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”