wyprzedziles mnie z tymbobi pisze:Jesli chodzi o cwiczenie na silowni to ostatnio ogladalem zarabisty program jak cwiczyc. Nie powinno sie szybko dzwigac ciezarow poniewaz wtedy pracuja chrzastki a nie miesnie. Ciezary nalezy dzwigac powoli a obciazenie nie powinno byc za duze. Lepiej jest wykonac cwiczenie wiecej razy nizeli z wiekszym obciazeniem. Przy cwiczeniu powinno sie czuc jak pracuje miesien ktory chcemy wzmocnic.
no to teraz to co robisz ubarwij o zabawy ktore ci polecilem, biegi przelajowe ja jak najbardziej wskazaneRoRo pisze:No to ja wogole moge powiedziec ze robie tak ...
Jak mam trening to trenuje w tym dniu tylko na trenigach a w dniach wolnych o godzinie 19-30 ide sobie na boisko i strzelam, kiwam sie z cieniemi wrzucam pod bramke tak az sie sciemni ze nei bede nic widzial
:P
chyba jak sobie raz w tygodniu biegi przelajowe w lesne zrobie to sie nic nie stanie nie ?? A jak z szybkoscia ?? Jezeli chce byc taki jak Carlso Tevez to musz jzu chyba trenowac intenywnie szybkosc nie sadzisz ??
Cos tam mowiels o rozkladzie cwiczen silowych. Jak masz ochote to oczywiscie bardzo poprosze
POZDRO
jezeli chodzi o szybkosc to ja masz od urodzenia jedynie co mozesz zrobic to poprawic dynamike a w ten sposob wychodzi twoja szybkosc
ps. a tak w ogole zrobiles to cos dla mnie ??
jezeli chodzi o rozklad cwiczen silowych, musze wiedziec jakie obciarzenie bedzie sprawialo ci juz lekka trudnosc