Ostrzeżenia - komentarze - Strona 54

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 kwie 2005, 15:36

w waszym oczywiscie bezblednym mniemaniu dostalem slusznie i nie mam pretensji do wszystkich modow tylko glownie do ciebie, dlaczego nie zamkneles tematu o adriano skoro zamkneliscie o zidanie, jest o solarim, ronnim, nedvedzie, dlaczego nie moze byc o becksie czy ikerze co z tego ze to sa pilkarze realu, w realu graja najwieksi pilkarze ostatnich lat i gra ich tam kilku wielkich wiec nie rozumiem argumentacji ze wymieniam graczy realu :? a co niby jak zaloze o barthezie to tematu nie zamkniesz bo co to nie real ?? rozumiem ze mozesz ich nienawidziec bo jestes za juve ale nie rozumiem argumentaji zamkniecia tematu :twisted: poza tym nie w kazdym poscie zwracam sie do modow wiec prosze mi takich glupot nie wmawiac i nie wypominac rzeczy nie zgodnych z prawda :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 kwie 2005, 15:39

smitu pisze:w waszym oczywiscie bezblednym mniemaniu dostalem slusznie i nie mam pretensji do wszystkich modow tylko glownie do ciebie, dlaczego nie zamkneles tematu o adriano skoro zamkneliscie o zidanie, jest o solarim, ronnim, nedvedzie, dlaczego nie moze byc o becksie czy ikerze co z tego ze to sa pilkarze realu, w realu graja najwieksi pilkarze ostatnich lat i gra ich tam kilku wielkich wiec nie rozumiem argumentacji ze wymieniam graczy realu :? a co niby jak zaloze o barthezie to tematu nie zamkniesz bo co to nie real ?? rozumiem ze mozesz ich nienawidziec bo jestes za juve ale nie rozumiem argumentaji zamkniecia tematu :twisted: poza tym nie w kazdym poscie zwracam sie do modow wiec prosze mi takich glupot nie wmawiac i nie wypominac rzeczy nie zgodnych z prawda :roll:
Czy ja napisałem, że zamykam tematy z nienawiści do Realu? zamykam bo żadna drużyna nie ma tylu tematów o zawodnikach co Real! Chcesz pogadać o wszystkich? zapraszam do zbiorczego tematu o Realu. Co do najeżdzania na modów to może nie w każdym poście, ale coraz częściej zaczyna Ci się to zdarzać.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 kwie 2005, 15:42

Nie ma to jak się czepiac... Trzeba jątrzyć, bo nudno jakoś...

Dlaczegoż to zamknąłem temat o Zidanie :roll:. Przeczytaj sobie moje uzasadnienie, chyba jest dobre. Nie sensu robić tematu o każdym znanym piłkarzu. Masz temat o Realu, masz temat Ronaldo. Moim zdaniem styknie. No chyba, że są tutaj jacyś inni entuzjaści Davida Beckhama, którzy przeprowadza żywą dyskusję, opartą na ciekawych argumentach.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 kwie 2005, 15:45

a jak sobie zaloze temat o vierim, toldo, buffonie, ibrahimovicu to i tak nie zamkniesz coo :?: :twisted: :twisted:

co z tego ze o pilkarzach realu jest najwiecej tematow skoro to wlasnie w realu gra tylu wielkich pilkarzy ?? dlaczego o adriano nie moze pogadac w temacie o interze ?? :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 kwie 2005, 15:47

Tomusmc pisze:Praktycznie jesli chodzi o tematy o zawodnikach to jest po jednym z drużyny. Masz Ronaldinho z Barcy, Nedveda z Juve czy też Adriano z Interu, a Ty zakładasz o wszystkich piłkarzach "królewskich" i po co Ci to?
Poćwicz na tym tekście czytanie ze zrozumieniem, smitu.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 kwie 2005, 15:58

z tego co pamietam to jest forum i kazdy wypowiada sie jak umie, o becksie czy o ronaldo :? dlaczego niby na jeden klub przypada jeden zawodnik ?! :twisted:

chyba wyraznie napisalem po co mi to i czytanie ze zrozumieniem tobie bardziej potrzebne :? sa tematy o najwiekszych pilkarzach z klubow a w realu jest takich kilku !!! dlaczego nie moze byc kilku tematow o kazdym z nich ??!!

przecierz o adriano i nedvedzie tez mozna pogadac w klubowych tematach z tego co wiem :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 kwie 2005, 16:17

Ach ta perwersyjna przyjemność, móc stawiać modów pod ścianą.

Nie będziemy Ci się smitu tłumaczyć z kazdej decyzji, chociaż bardzo byś chciał. Widziałem jak dużo mieli forumowicze do powiedzenia na temat Zidana, więc go zamknąłem. Forum jest nie tylko od tego, aby się kazdy wypowiadał jak potrafi, ale żeby był również odpowiedni poziom dyskusji i tym my się zajmujemy. No chyba, że ty byś chciał żeby zadne tematy nie były zamykane. Widzę, że jest coś do powiedzenia w tematach które wymieniłeś dlatego trwają. Twoje misiaku były bezsensu.

Dalej nie łapię twoich "prowokacji". Chyba po prostu postrzebujesz postów, w których możesz sobie robić :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:. Z mojej strony tyle :?.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 kwie 2005, 16:20

smitu pisze:
przecierz o adriano i nedvedzie tez mozna pogadac w klubowych tematach z tego co wiem :twisted:
O Ronaldo tez mozna porozmawiac w Tematach Klubowych, a jednak go nie zamkneli. Robisz z igły widły(a przy okazji burdel).

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 kwie 2005, 16:22

piwus pisze:Ach ta perwersyjna przyjemność, móc stawiać modów pod ścianą.

Nie będziemy Ci się smitu tłumaczyć z kazdej decyzji, chociaż bardzo byś chciał. Widziałem jak dużo mieli forumowicze do powiedzenia na temat Zidana, więc go zamknąłem. Forum jest nie tylko od tego, aby się kazdy wypowiadał jak potrafi, ale żeby był również odpowiedni poziom dyskusji i tym my się zajmujemy. No chyba, że ty byś chciał żeby zadne tematy nie były zamykane. Widzę, że jest coś do powiedzenia w tematach które wymieniłeś dlatego trwają. Twoje misiaku były bezsensu.

Dalej nie łapię twoich "prowokacji". Chyba po prostu postrzebujesz postów, w których możesz sobie robić :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:. Z mojej strony tyle :?.
dobra tworzac tematy robilem to perfidnie by zobaczyc czy je zamkniecie zrobiliscie to tylko dlaczego nie zamkneliscie innych podobnych :? w ktorych tez poziom jest niski :? wiem ze moje byly bez sensu tak samo jak te ktore jeszcze sa otwarte, tyle na ten temat

jako modzi powinniscie sie tlumaczyc z decyzji przez siebie podejmowanych :roll: :twisted: nie mowie tego w zlym mniemaniu

dalej nie lapiesz zobaczymy czy teraz :?

postow nie potrzebuje bo mam juz duzo a bede mial jeszcze wiecej 8)

i nie ucinaj tak dialogu bo to tylko zaognia spor :?

osz ty byku nie znalem cie z tej strony :P (misiaku) grrr :P 8) :lol:

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 30 kwie 2005, 18:01

ehhh... nie przesdtaniecie sie klocic??? :? zwariowac mozna. w kazdym temacie jest USERZY vs. MODZI. zrobcie sobie osobny temat: "MODZI vs. USERZY" w grach forumowych, zeby nie byl tak ze po jednym dniu polowa userow bedzie gwiazda druzyny (czy jak to tam jest). chlopaki robicie tutaj syf...

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 kwie 2005, 18:09

bardzo dobry temat kuchar!!!
poza tym po co zamykac tematy? jezeli sa do dupy to i tak je bedzie kazdy olewal i w nich nie pisal. nie ma sensu zamykac i sie pozbniej klocic. pisac beda nabijacze i tym lepiej, zeby nabijali tam gdzie tego nie czytam. tematy moga byc, chyba przestrzeni na serwie starczy? bezsensowne klotnie o zamykanie tematow, z powodu nie do konca jasnego. zostawic to badziewie w spokoju i niech sobie zyje swym badziewiastym zyciem.

myslenie nie boli!!!!!

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 30 kwie 2005, 18:18

no i masz, zamkneli temat. a taki byl trafny... :D ale dalczego??? jak macie sie ciagle klocic to moze lepiej by bylo zostawic ten temat??? nie???

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 kwie 2005, 18:23

zawdi pisze:bardzo dobry temat kuchar!!!
poza tym po co zamykac tematy? jezeli sa do dupy to i tak je bedzie kazdy olewal i w nich nie pisal. nie ma sensu zamykac i sie pozbniej klocic. pisac beda nabijacze i tym lepiej, zeby nabijali tam gdzie tego nie czytam. tematy moga byc, chyba przestrzeni na serwie starczy? bezsensowne klotnie o zamykanie tematow, z powodu nie do konca jasnego. zostawic to badziewie w spokoju i niech sobie zyje swym badziewiastym zyciem.

myslenie nie boli!!!!!
Gdyśmy zostawiali to całe badziewie, to nawet ty szybko byś przestał korzystać z tego forum, bo byłby taki zalew, że cięzko by było znaleśc coś do poczytania. A tak to się ludzie zastanowią czy warto zakładać temat tylko dla nabijaczy.

Poza tym podejrzewam, że wiesz dlaczego zamyka się zbędne tematy :wink:.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 30 kwie 2005, 18:24

Kuchar czy Ty myślisz, że takie kłótnie kogoś bawią, a już w szczególności modów? Ciągle tylko ktoś wyskakuje z pretensjami typu: "Kurna za co?? Cofać!!" ale nie spojrzy wcześniej choć raz do Regulaminu. Część decyzji była niesłuszna? Być może przecież nikt nie jest nieomylny, ale po co jeszcze prowokować dodatkowe, niepotrzebne spory zakładając temat, który już z samego założenia daje przyzwolenie na rzucanie mięsem?

Temat do rozmów o ostrzeżeniach jest tutaj i niech tak zostanie.

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 30 kwie 2005, 18:27

Pisakk pisze:Kuchar czy Ty myślisz, że takie kłótnie kogoś bawią, a już w szczególności modów? Ciągle tylko ktoś wyskakuje z pretensjami typu: "Kurna za co?? Cofać!!" ale nie spojrzy wcześniej choć raz do Regulaminu. Część decyzji była niesłuszna? Być może przecież nikt nie jest nieomylny, ale po co jeszcze prowokować dodatkowe, niepotrzebne spory zakładając temat, który już z samego założenia daje przyzwolenie na rzucanie mięsem?

Temat do rozmów o ostrzeżeniach jest tutaj i niech tak zostanie.
to byla tylko propozycja pisakk, to od was zalezy ktory zamknac, a ktory nie. my mozemy sie tylko klocic. to WY macie cala wladze nad nami...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”