Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 196

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Maciek (interista) » 22 wrz 2011, 10:23

Martin Pellegrino pisze:
coco pisze:no i mamy Ranieriego na 2 lata, powodzenia Claudio !
No właśnie, na 2 lata :roll: Kolejna niezrozumiała decyzja zarządu. Po sezonie liczyłem na zatrudnienie kogoś, kto zbuduje nowy Inter, a Ranieri na konstruktora się nie nadaje, choć chciałbym się mylić.
Myslisz, ze to zarzad wyszedl z dwuletnim kontraktem? Jestem przekonany, ze to warunek Ranieriego, w tym momencie to on jest w lepszej pozycji do negocjowania.
Martin Pellegrino pisze:Guardiola po sezonie powinien być dostępny, do tego nie wiadomo co wydarzy się na Euro. Może być tak, że Capello, Hiddink, czy del Bosque, którymi byliśmy wcześniej zainteresowani skończą pracę ze swoimi reprezentacjami.
Guardiola i DB, jasne, dobijmy Inter :D

Nie zrozumcie mnie zle, Guardiola zasluzyl przez ostatnie lata na wielki uznanie, rowniez moje, ale trudno o trenera, ktory mniej pasuje do Interu i calcio. Podobnie DB, ktory do tego stetryczaly sie zrobil. No chyba, ze MM ma w zanadrzu kilkaset mln na porzadne inwestycje :)

Interowi potrzeba doswiadczonych trenerow, znajacych Calcio, o bardziej zrownowazonej taktyce, jednak bardziej w kierunku defensywnym.

Wróć do „Włochy”