Ostrzeżenia - komentarze - Strona 53

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 26 kwie 2005, 20:00

RoRo pisze:
mathiasek12 pisze:
smitu pisze:jakos mathiasek, bunch czy inni za nabijanie bezsensownych postow nie dostaja wp :? a to ze zakladam nowe tematy to sory jak ktos inny zalozy to wp nie dostaje :? przyklad ronnaldinho czy zidane :? a nabijanie sie dopiero zacznie moi mili :P 60 to jeszcze malo :D :twisted:
jak to nie ja dostalem juz ostatnio 2 razy po 1wp a pisze ze 4 razy mniej dziennie
No wlasnie, dostales tylko 2 WP, za twoje nabijanie to powienienes juz dawno BANA dostac :lol: :lol: :lol:

2 WP to najmniejszy wymiar kary. Dopiero ostatnio moderatorzy Cie skarali za nabijanie a wg mnie tego bedzie wiecej bo nie zaprzestaniesz tego :P:P:P

POZDRO
nie no spoko ju zauwaz ze pisze moze i duzo ale kazdy(no wiekszosc) moich postow starams ie aby przekraczaly minimum jedna linijke

Dla mnie zapewnianie za każdym razem, że się starasz pisać więcej niż linijkę, to również nabijanie (bardzo bezsensowne)
/ Piwus

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 26 kwie 2005, 20:04

ale mathiasek12 pisz przynajmniej z sensem nie jak ty Smitu głupie posty bez zastanowienia się

Za to ty piszesz do rzeczy. WP :evil:
/ Piwus

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 kwie 2005, 20:05

Dobra stary, mi sie nie musisz tluamczyc. Ja tu nie ejstem moderatorem wiec nic Ci nei zrobie :P Jak chesz to sobie mozesz pisac nawet po jednym zdaniu. Mimo niektorych wypowiedzi to nie przeszkadza mi styl twojego pisania postow :P

Uwierz mi :wink: i pozdro

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 27 kwie 2005, 14:38

Piwus jakoś W00jtek nie dostał WP za taki sam opis tylko z innym herbem a ja dostaje a pozatym Schalkenie lubie i nigdy nie bede lubil wiec prosze o usuniecie tego 1 wp

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 27 kwie 2005, 15:55

Nowaczek ty za ten podpis z sch*lke dostales WP ? tak ? toz to parodia .... napisz do jakiegos admina .. . bo mody chyba sobie manie wyzszosci wpoiły ......

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 27 kwie 2005, 16:11

Nowaczek pisze:Piwus jakoś W00jtek nie dostał WP za taki sam opis tylko z innym herbem a ja dostaje a pozatym Schalkenie lubie i nigdy nie bede lubil wiec prosze o usuniecie tego 1 wp
jak cos to w00jtas :evil: czytaj uwaznie :evil:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 kwie 2005, 17:39

Jak coś, to nie dostałeś tego WP za gościa wykonywującego czyność fizjologiczną na herb Shalke, więc się nie pień :roll:. Kulturalnie tylko zaproponowałem Ci zebyś zmienił podpis, bo za miesiąc będzie przypał jak Shalke znajdzie się w twoim avatarze.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 28 kwie 2005, 22:51

mathiasek12 pisze: ja pisze napewno mniej i bardziej jakosciowo 8)
Mathiasek ty jakościowo :roll: lol :lol: :lol:

P.S.

Może mi ktoś powiedzieć za co bana dostał kuba liganiemiecka? Takie sprawy trzeba pisać chyba w tym temacie, a nie śledze tak dokładnie forum, więc nie wiem za co. Proszę któregoś z modów o odpowiedź :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 23:02

Miał chyba cztery konta. Z czego jedne zbanowane. Tak więc siłą rzeczy poleciał ban

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 kwie 2005, 10:01

Kablować to źle powiedziane ale prosił bym Byście zwrócili uwage na kolesia bo już zabłysna zaraz po załozaniu konta. :roll: Chyba insekt bo Ci tak maja z reguły. A sam login już pokazuje że ma koleś mokro ..... może mój fan ale bardzie ahh te media wszedzie sie dostana hehe

:D http://swiatpilki.com/memberlist.php?mo ... ile&u=5578

Dziekuje - Pozdrawiam :!: bez odbioru

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 kwie 2005, 15:04

za co mam kolejn ostrzezenie :roll: 8)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 kwie 2005, 15:18

Za bezczelność :roll: 8).

Poszukaj sobie w temacie o Adriano.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 kwie 2005, 15:26

Dobra tyle tego dobrego, Twoje posty po powrocie ograniczają się do rozmywania tematów, bądz krytykowania decyzji modów (oczywiście nie dotyczy to tematów założonych przez Ciebie, gdzie rozmycia są niedopuszczalne). Te prowokacje dalej nie dją mi do myślenia, podejrzewam, że wróciłeś jedynie, by psuć atmosferę i podgryzać to forum jak się da / Piwus

nie po to wrocilem, ale sorry dlaczego zamykacie moj temat zblizony do tego o adriano :?: :twisted:

poza tym jaka bezszczelnosc :? myslisz ze modem jestes to wolno ci dawac mi wp za nic !! ?? za co pytam sie jeszcze raz !! tym razem dostalem ciacho !! , bo bezszczelnosc chyba nie jest odpowiednim wyjasnieniem, nie naruszylem regulaminu !! w zadnym stopniu !! :twisted: :twisted: !!!

a skoro prowokacje nie daja ci do myslenia to nic z tym nie zrobie ... :roll: :?

ps. boski banner :P moge z niego skorzystac ?? 8)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 kwie 2005, 15:32

smitu pisze:
Dobra tyle tego dobrego, Twoje posty po powrocie ograniczają się do rozmywania tematów, bądz krytykowania decyzji modów (oczywiście nie dotyczy to tematów założonych przez Ciebie, gdzie rozmycia są niedopuszczalne). Te prowokacje dalej nie dją mi do myślenia, podejrzewam, że wróciłeś jedynie, by psuć atmosferę i podgryzać to forum jak się da / Piwus

nie po to wrocilem, ale sorry dlaczego zamykacie moj temat zblizony do tego o adriano :?: :twisted:

poza tym jaka bezszczelnosc :? myslisz ze modem jestes to wolno ci dawac mi wp za nic !! ?? za co pytam sie jeszcze raz !! tym razem dostalem ciacho !! , bo bezszczelnosc chyba nie jest odpowiednim wyjasnieniem, nie naruszylem regulaminu !! w zadnym stopniu !! :twisted: :twisted: !!!

a skoro prowokacje nie daja ci do myslenia to nic z tym nie zrobie ... :roll: :?
WP dostałeś chociażby za pisanie nie na temat. W każdym temacie masz coś do modów i cały czas walczysz o to aby Twoje tematy zostały ponownie uruchomione. Sam powinieneś dostać pare WP za zaśmiecanie forum. Praktycznie jesli chodzi o tematy o zawodnikach to jest po jednym z drużyny. Masz Ronaldinho z Barcy, Nedveda z Juve czy też Adriano z Interu, a Ty zakładasz o wszystkich piłkarzach "królewskich" i po co Ci to? nie masz co się kłócić o WP bo dostałeś je jak najbardziej słusznie.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”