Głupie gadanie. W takim razie wy zawdzięczacie Ronaldo i jego 40 bramkom drugie miejsce w lidze.Boromir pisze:Nie rozumiem tu radości kibiców Barcelony i tekstów w stylu "my dopiero zaczęliśmy biegać, Real świetnie przygotowany bla bla bla, teraz to Mou nic już nie wygra, bo my będziemy lepsi niż wczoraj".
Nie wiem, ale dla mnie Real był w tym dwumeczu dużo lepszy. Na Camp Nou powinien wygrać, na SB już całkiem i tylko dzięki Messiemu oraz niesamowitemu szczęściu zawdzięczacie ten puchar. Na moje oko to nie ma się z czego cieszyć, bo już po pierwszym meczu powinniście wyczerpać limit szczęścia, a tymczasem mieliście jeszcze cały worek na CN.
Marcelo gdzieś od 70 minuty już pracował na kartkę, wejście fatalne i powinien dostać bana na więcej niż kilka meczów. W każdym klubie Mou miał takich piłkarzy, którzy szli za nim w ogień, trudno się dziwić, taka charyzma i osobowość na słabsze psychicznie jednostki działa idealnie. Marcelo wygląda na pierwszego, który z tego powodu jest gotów łamać rywalom nogi.