Uczniowie vs nauczyciele :)

Awatar użytkownika
3na
Junior
Junior
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: 3na » 27 kwie 2005, 12:27

U nas też jest nieźle Samo to ,że Jak baba zbierała zeszysty dałem jej specjalnie od techniki bo neipisałem notatek. Ba ja nawet tego zeszytu jeszcze nie założyłem. Ale Były jeszcze ciekawsze akcje. Kolega przy odpowiedzi z Historii dostaje 1 z odpowiedzi i sie smioeje.. Baba mu : A ty Longawa sie tak nie smiej bo jesteś zagrożonmy 1 na konice. A longur sie smieje : Jak to jak mam 3.. No liczyc pani umie 3+1=4 a 4:2 to 2 ! Buahaha =D Na matmie też jest ciekawie raz Baba - Dyrektorka Rzuciła sie na Gutka i zaczęła go lac po pysku... Muahaha =D I ja tego dnia miałbym prze.. ale mnie omineło :)) a docinki pani od Matmy :) To moaj specjalnposc IKde do tablicy baba sie pyta : To od Czego Konrad Zacznies. No najpeirws napisze... które to ćwiczenie :))
Albo Pytam sie jej : Prosze panią to jest ogłoszenie o konkursie matematycznym kiedy on jest. A ona Mówisz o tym ogłoszeniu co ja napisałam. To tam pisze wyraźnie - tylko trzeba umiec czytac. A ja na to no.. ale pisac tez trzeba umiec.. :) Dobry numer zrobiłem w 4 klasie = ) Baba patrzy sie na nas a ja Myk na ławke =P Zajawka niezłą baba cos sie pluje czy w domu tez wychodze na stół =P
A co robimy na Religi =) Buehehe Dobra juz nie bende sie rozpisywał bo mnie brzuch od polewki boli :PP

Wróć do „Hyde Park”