Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: krzychu212 » 30 lip 2011, 10:01

Thiago będzie kozakiem, niech tylko omijają go kontuzje no i jeśli forma Barcy by drastycznie spadła, to również mogłoby przystopować go w rozwoju. Bardzo ważne wzmocnienia w tym roku z rezerw. Fontas i Thiago jak na moje oko b. dobrze sobie radzą w tej pretemporadzie, do tego gdyby Pep na serio chciał powiększyć kadrę w tym sezonie to jeszcze całkiem nieźle wygląda Dos Santos no i w obwodzie Bartra. Wiadomo, że to jeszcze nie są gracze na dajmy na to 1/2 finału LM, ale jeśli nie będzie jakiegoś kataklizmu kontuzji to nie będą musieli się na razie takimi meczami przejmować specjalnie. A z takich oczywistych oczywistości to http://www.blaugrana.pl/news/7534/cesc_ ... _inny.html . Przy sprowadzeniu Katalończyka w ogóle nie potrafię ogarnąć potencjału w pomocy :d Xavi, Iniesta, Sergio, Mascherano, Cesc, Thiago, Keita :shock: ciężko byłoby skompletować ławkę rezerwowych, bo każdy gracz fajny :D I ciekawi mnie jeszcze sprawa Jeffrena, imo powinien odejść. W ostatnim sezonie szczerze się przyznam, że nie pamiętam żeby zagrał dobrze. Strzelił na 5:0, ale tylko za to to nie wiem czy powinno sie go zostawiać na ławce. Jedyne co mi zapada w pamięć to że rozbujał obrońców w 1/2 finału KMŚ w 2009 roku. Może za mało bilobilu jem i dlatego nie pamiętam, ale jednak w jego i klubu interesie leży jego transfer dalej. Co prawda wtedy mamy wakat w napadzie (M.V.P. + Alexis i Ibisz + ?), który możnaby łatać Iniestą bądź... Thiago, ale wiadomo, że jak Andres to koło Xaviego najlepiej. No nic, zobaczymy jak to zarząd rozwiąże, oby szybko choć w tempo wątpię, ale trzeba mieć nadzieję :d

Wróć do „Hiszpania”