Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 13 lip 2011, 17:24
niente

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lip 2011, 18:02
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 lip 2011, 18:39
Legia przegrała sparingi z Duisburgiem i Mainz. Który z tych zespołów to czwartoligowiec?petrdcm pisze:Legia dostaje łomot też w sparingu, z czwartoligowcami 3-1, to ja już nie chce nawet tego komentować.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 13 lip 2011, 18:45
Czytałem kilka dni temu że grali parę meczów w tym czwartoligowiec z którym przegrali. Nie wnikam bo mnie aż tak to nie interesuje. Może to jakieś wcześniejsze mecze były, niemniej też sparingi. Chyba że to co czytałem to przedruk jakaś piąta woda po kisielu bo to nie było na oficjalnych stronkach tylko któraś tematyczno sportowa ogólnie.emdżej pisze:Legia przegrała sparingi z Duisburgiem i Mainz. Który z tych zespołów to czwartoligowiec?petrdcm pisze:Legia dostaje łomot też w sparingu, z czwartoligowcami 3-1, to ja już nie chce nawet tego komentować.
Rabotnicki może nie jest super drużyną ale to solidny rywal szczególnie dla tych niższych półek.emdżej pisze:Ale należy oczekiwać od Wisły wyeliminowania zespołu, który nie potrafił przejść Portadown czy Rabotnicki.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 lip 2011, 18:52
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 13 lip 2011, 18:55
No troszkę tak. Ale z perspektywy Rabotnicki swoje zrobiliemdżej pisze:Wiem, że Rabotnicki to solidny rywal dla tych z niższych półek, ale porażka Skonto z nimi 0:6 to już blamaż.
No tak, ale jakby grali kilka sparingów to by tłumaczyli że nie o punkty. Jakby zagrali kilka o punkty to by pewnie byli zmęczeni sezonem. Teraz grali mało nie są w rytmie ale są wypoczęci. Także nie powinni się tak za bardzo tym tłumaczyć.emdżej pisze:Problem w tym, że Skonto jest w rytmie meczowym (zawsze to jakaś wymówka w razie niepowodzenia) i z ostatnich dziewięciu spotkań wygrało osiem.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 13 lip 2011, 22:18
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 13 lip 2011, 22:24
toporow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 lip 2011, 22:29
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 13 lip 2011, 22:46
jaca911

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 13 lip 2011, 22:47
Wiele nowych twarzy ? W wyjściowym składzie dwie . Akurat Iliev pokazywał że jest najlepiej zgrany z Meliksonem , reszta powinna te zgranie mieć . W obronie nie grała Wisła za rewelacyjnie , Chavez i Jaliens popełnili pare głupich błedów . Myślę , że Skonto przejdą , ale co będzie dalej to czas pokażeAker pisze:głupoty gadacie, owszem słaby mecz, ale Wisła nie jest w trakcie sezonu no i jest wiele nowych twarzy, brakuje zgrania, po za tym Genkow i Mały dziś słabizna. Wynik bardzo dobry wiec nie było spiny by jakoś specjalnie walczyć o lepszy, moim zdaniem awans przesądzony a u siebie wygramy 2 lub 3 do zeraSłaba gra dziś, tak jak pisałem brakuej zgrania ale czas pracuje na korzyść Wisły
PS nie wiem lisek gdzie w tym meczu widziałeś, że Wisła mogła przegrać, prędzej by było 3-0 niż by Wisła przegrała
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 lip 2011, 22:52
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 13 lip 2011, 22:59
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 13 lip 2011, 23:00
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 lip 2011, 23:01
Aker
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin