Re: Copa America 2011

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Copa America 2011

Post autor: Salas11 » 10 lip 2011, 1:55

jaca911 pisze:Kto by pomyslał, że po dwóch kolejkach praktycznie pewne awansu będą Peru, Kolumbia i Wenezuela...
Z Peru i Wenezuelą mogę się zgodzić, ale Kolumbia była druga po Argentynie do wyjścia z grupy, zatem mnie w żadnym stopniu ich sytuacja w tabeli nie dziwi.

Przeczucia się sprawdziły co do małej ilości bramek (amerykę odkryłem :lol: ) Strzał Gonzaleza był kapitalny, wreszcie doczekaliśmy się ładnej bramki na CA. Caicedo... :lol: Jak wkręcał dwójkę obrońców Wenezueli wychodząc sam na sam z bramkarzem, już machałem na dowidzenia mojemu kuponowi. Strzelił najgorzej jak mógł, a do bramki miał góra dwa metry. Mógł nawet walić na pałę, ale wolał podać do bramkarza. Brawo dla Wenezueli, z przebiegu spotkania zasłużyli na zwycięstwo. Zagrali dobry mecz jak na poziom umiejętności tej drużyny. Teraz czeka na nich Paragwaj, który pokazał w meczu z Brazylią zęby pechowo tracąc bramkę w końcówce spotkania. Na Canarinhos pewnie już czyszczą flinty, ostatnia gra z Ekwadorem musi być ich, choć kurna jakoś tego nie widzę :lol:
Robinho dziś ani minuty... Uraz? Sprzeczka z Menezesem? :think:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”