Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Morrow » 05 lip 2011, 17:59

Premo pisze:Nie, nie chciałbym. Jeśli porównujesz sytuację najemnika chcącego grać dla nas, a drukowanie karnych, to sorry, ale nie zrozumieliśmy się. Bo to drugie to oszustwo.
Pokazałem Ci tylko do czego może prowadzić dążenie do sukcesu za wszelką cenę. Drukowanie spotkań to oszustwo, dając grać w naszej kadrze zawodnikom takim jak Polanski, który gdyby jutro dostał powołanie na mecz Niemiec od Loewa byłby pierwszy na zgrupowaniu oszukujemy samych siebie i wszystkich dookoła. Jasne, możemy ściągać najemników z całego świata i pozwalać im bezcześcić reprezentacyjną koszulkę, może wtedy nie będzie kompromitacji. Tyle, że dla mnie już sam fakt dania mu reprezentacyjnej koszulki będzie kompromitacją Smudy. Jeśli dążymy do tego żeby w polskiej kadrze grał Niemiec, który czuje się Niemcem i wolałby grać dla tamtejszej kadry a na grę w naszej reprezentacji zdecydował się pewnie dlatego, że zdał sobie sprawę, że Mainz drugiego takiego sezonu może nie zagrać, a on sam za rok Euro obejrzy w tv i może nie znaleźć się w rankingu Kickera to jak ja mam się z taką kadrą utożsamiać i ją dopingować? To ja już wolę tych naszych beznadziejnych kopaczy, którzy przynajmniej reprezentują swój kraj i po kompromitacji będą musieli posypać głowę popiołem przed rodakami a nie uciekną do Niemiec i będą mieli wszystko w dupie.

Wróć do „Polska”