Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Morrow » 03 lip 2011, 20:48

RealFan pisze:Dało efekt taki, że prawdopodobnie w każdej lidze bez Barcelony Real byłby mistrzem.
A ja myślę, że prawdopodobnie dało to taki efekt, że pieprzysz bzdury.

Jakbyś nie użył słowa "prawdopodobnie" to pewnie olałbym to co napisałeś ale skoro już tu jestem to co to w ogóle za durne gadanie, że Real wygrałby prawdopodobnie np. ligę angielską bo ? Pomijając już bezcelowość tego stwierdzenia bo nigdy nie będziemy się w stanie przekonać się o jego prawdziwości to skąd mit wszechmocnego Realu znajdującego się tylko za Barcą? Bo raz z nimi zremisowali i raz wygrali po dogrywce? Bo wreszcie przeszli 1/8 w LM? Bo łoili Almerię?

Sorry RealFanie ale Twoje gadanie i buta trochę przypomina stwierdzenie któregoś kibica Barcelony podczas dyskusji o poprzednim sezonie LM - przegraliśmy z Interem, odpadliśmy w półfinale ale i tak byliśmy najlepsi.

Być może Real już za rok zdobędzie potrójną koronę. Może tak a może znowu odpadnie w 1/8 LM i będzie oglądał plecy Barcelony, póki co jednak poza CdR nic nie wygrali i wcale nie jest powiedziane, że wygraliby z MU tak łatwo jak Barcelona w finale jeśli w ogóle by się im to udało. Twoja buta jest nieuzasadniona.

Wróć do „Hiszpania”