Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Martin Pellegrino » 17 cze 2011, 22:38

MarcinW pisze:Kolejny z kluczowych zawodników (Lucio) wyraził wątpliwość co do dalszej gry w barwach Interu. Brawo MM ! Tak trzymać, jeszcze nie wszystko zostało rozebrane. Czas zatrudnić pomocnika w postaci odpadka z Serbii - on pomoże !
Znów przeinaczasz fakty, które wyglądają następująco: Malaga ponoć wyraziła chęć zatrudnienia Brazylijczyka, ale ten chce przedłużyć kontrakt z Interem. Nie wiem czy to jest tożsame z tym co napisałeś. Może się nie znam :roll: Co do zmiany trenera to powinieneś się cieszyć, że Leonardo odszedł. Przecież według Ciebie był on wcieleniem zła i tylko marną imitacją trenera, więc o co ten szum?
O klasowego trenera będzie ciężko, ale tak samo ciężko byłoby, gdybyśmy z własnej woli zwolnili Leonardo. Wydaje mi się, że MM będzie szukał szkoleniowca na sezon, bo coś mi się wydaję, że w przyszłym roku zakontraktuje Guardiolę, który przebąkiwał już coś o zmianie otoczenia, a że za rok kończy mu się kontrakt to...

Sezon ogórkowy jest w pełni i jak na razie nie przejmowałbym się doniesieniami pismaków. Gdyby wszystko to o czym piszą było prawdą to już powinniśmy mieć w składzie Fabregasa, Pastore, Nasriego, Teveza, Clichy'ego i wielu innych zawodników. Poczekajmy do otwarcia okienka transferowego, mam nadzieję, że w tym sezonie nie damy dupy tak jak przed rokiem i skład zostanie wzmocniony.

Wróć do „Włochy”