Uczniowie vs nauczyciele :) - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 kwie 2005, 18:58

Lukas7 pisze:A mój kompel kiedyś dostał taką uwage: ....POPYCHA KOLEŻANKE NA ŁAWCE!!!
to moj kolega dostal taka uwage robi codziennie na polskim cos dziwnego pod lawka z kolega z lawki a wogole na lekcji im wrzuca ze majaj jakies skrzywienie i sa niewyzyci :lol:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 kwie 2005, 20:00

niewiem czy to się do tego zalicza ale dzisiaj na niemcu facetka mnie za drzwi wywaliła :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 22 kwie 2005, 20:24

U mnie w klasie kiedyś kumple zaczęli rzucać w gościarę od polaka ogryzkami od jabłek, nawet ktoś przyniósł grzyby w occie i na następny dzień przestała nas uczyć. :twisted:

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 22 kwie 2005, 20:27

Ja kiedyś dostałem uwagę pt. ,,siedzi na lekcji i udaje samochód" a pod tym zacytowała moje słowa ,, chwileczkę, tylko zatankuje". A jeszcze kumpel do mnie powiedział, jak mi wpisywała uwagę, że ,,jacyś skurwiele kradną mi radio" :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 22 kwie 2005, 20:38

ooo wracajac do wypowiedzi pisaka.

mnie i moich dwóch funfli terz nazywali wszyscy nauczyciele "Świętą trójcą". ale jako ze wszyscy trzej (i jeszcze jeden kumpel, ale nie z naszej szkoly) chcemy zalozyc w niedalekiej przyszlosci klan DIABLO II, to kazalismy sie nauczycielom nazywac "Mroczną Trójcą". kto grał w daiblo zrozumie :D:D:D

Awatar użytkownika
mariano italiano
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 22 kwie 2005, 22:03

Wysłany: Pią 22.04.2005 20:24 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

U mnie w klasie kiedyś kumple zaczęli rzucać w gościarę od polaka ogryzkami od jabłek, nawet ktoś przyniósł grzyby w occie i na następny dzień przestała nas uczyć.

to faktycznie jest się czym chwalić, żal mi ciebie, pomyśl jak by twoja matka była nauczycielką i ktoś by w nią rzucał ogryzkami na lekcji, bo moja jest i ja osobiście bym twoim kolegom nogi z dup powyrywał....

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 22 kwie 2005, 22:12

Też mam rodziców nauczycieli i rozumiem to. Czasami jak patrze na moich znajomych co się wyrzywają na nauczycielach bardziej takich...hmmm jak to powiedzieć... delikatnych (?) to aż szkoda mi sie robi... Np w mojej szkole jest taki jeden wszyscy sie go czepiają nie wiem za co. Byłem sobie z nim (z nauczycielami z mojej szkoły :D ) na wycieczce stwierdziłem ze gość jest po prostu cool :lol: Fajnie się z nim gada nawet o piłce nożnej ma jakieś takie pojecie, albo jak zastanawialiśmy się co znaczą niektóre słowa po węgiersku... to były czasy.
Nie wiem jak można bawić się w takie wręcz chamskie zabawy żeby aż tak poniżyc nauczyciela... zwykle to jest osoba która nikomu nic złego nie zrobiła... Tacy nauczyciele dostają za to że nie są chamscy, ostrzy itp. Nie rozumiem tego i chyba nigdy nie zrozumie
Ps: Mi nie jest zal takich chamów tylko czasem mam ochote takim przyłożyć. Bo czemu mam im współczuć? Głupoty? Im to chyba nie przeszkadza, przynajmniej sa nieświadomi swojego debilizmu i kretynizmu :lol:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 22 kwie 2005, 22:23

Do nauczycieli, to uczniowie mają jeszcze, jako taki szacunek, ale do innych pracowników szkołły....
Moja mama jest pielęgniarkją i niektórzy uczniowie sa naprawdę bezczelni.

A co do nauczycieli. Dziś facet od historii wpisał jednej...debilce uwge i sie z nim zaczeła nieźle kłócic, gadała że ona może mówić kiedy chce ( bo cała klasa jej kazała sie zamknąc) i dostała drugą . A poszło o to, że wyrzuciła torebke po Chipsach, które jadly jej kolezanki z innej klasy. :roll:

Ona jest ogólnie...........

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 25 kwie 2005, 16:26

Ale dzisiaj u nas w szkole byl ubaw.

W sali informatycznej, dwoch moich kumpli wzielo kszesla obrotowe i zaczeli sie na nich scigac po klasie, pozniej udawali samochody i czolgi. Pani byla wkurzona strasznie ale nic im nie zrobila :lol:

Przed religia kilka osob poszlo do sklepu i kazdy z klasy dawal im kase zeby mu cos kupili. Pozniej my juz siedzimy w klasie a oni wchodza z pelna reklamowka bulek, jogurtow itp. Cala lekcje jedlismy i pozniej nasmiecilismy w klasie. :lol:

Na ostatniej lekcji musielismy przygotowac klase zeby jutro mozna bylo w niej pisac testy. No i na scianie mielismy powieszone w ramkach portrety polskich wladcow. No i jak pani nie bylo w klasie to jeden z kumpli wskoczyl na stolik sciagnal obrazek i rzucal go koledze i tak az wszystkie sciagli. :lol:

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 25 kwie 2005, 19:33

bobi77 pisze:Ale dzisiaj u nas w szkole byl ubaw.

W sali informatycznej, dwoch moich kumpli wzielo kszesla obrotowe i zaczeli sie na nich scigac po klasie, pozniej udawali samochody i czolgi. Pani byla wkurzona strasznie ale nic im nie zrobila :lol:

Przed religia kilka osob poszlo do sklepu i kazdy z klasy dawal im kase zeby mu cos kupili. Pozniej my juz siedzimy w klasie a oni wchodza z pelna reklamowka bulek, jogurtow itp. Cala lekcje jedlismy i pozniej nasmiecilismy w klasie. :lol:

Na ostatniej lekcji musielismy przygotowac klase zeby jutro mozna bylo w niej pisac testy. No i na scianie mielismy powieszone w ramkach portrety polskich wladcow. No i jak pani nie bylo w klasie to jeden z kumpli wskoczyl na stolik sciagnal obrazek i rzucal go koledze i tak az wszystkie sciagli. :lol:
to masz niezle jaja na lejbach a co bliskko macie ten sklep :?:

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 25 kwie 2005, 19:41

A co to ma do rzeczy jak daleko jest ten sklep? :shock:

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 25 kwie 2005, 19:44

patryk89 pisze:A co to ma do rzeczy jak daleko jest ten sklep? :shock:
nie no tak sie pytam nie wolno a no takie ze jak daleko to sie przynajmniej nal;ekcje spoznili

Nieładnie nabijać :wink: / Piwus

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 kwie 2005, 19:51

Mathiasek przesadzasz już z tymi postami! Dostajesz kolejne WP!

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 25 kwie 2005, 19:53

No fajnie, ale czy nigdy nie widziales zeby ktoś mial sklep kolo szoly czy cos? Co to ma do rzeczy jak daleko jest sklep on mowil o tym ze bulki ze sklepu przyniesli wiec czy tak cie to strasznie ciekawi ile szli z tego sklepu do szkoly? jak tak to dobra

To tak jak ja bym zapytal Czy wysoko te obrazy wisiały?
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2005, 19:56 przez patryk89, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 25 kwie 2005, 19:54

Ten sklep jest tak okolo 200 metrow od szkoly, odleglosc nie ma zadnego znaczenia bo oni i tak sie spozniaja na kazda Religie. Po prostu gdy ksiadz sprawdza obecnosc odzywamy sie za nich i on sie wogole nie orientuje. Niekiedy na lekcjach to wyglada to tak jakby mowil do samego siebie nawet najlepsza uczennica go nie sluch tylko sobie tam cos robi pod nosem. Religia jest spoko przynajmnie mozna sobie poodrabiac zadania z innych przedmiotow...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”