Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 14 cze 2011, 20:47
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 cze 2011, 20:55
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 cze 2011, 21:17
Daleko nie musisz szukać. Allegri w Milanie zaczyna właśnie działać jak typowy Manager. Dobiera sobie ludzi do pierwszej drużyny, wyjebanie Stropy też podobno było jego pomysłem bo nie chciał się podporządkować. Ostatnio Max był nawet na negocjacjach z Genoa. Oczywiście Łysy mówił że był tylko wolnym słuchaczem jednak coś chyba w tym jest. Dodatkowo Coach zdradził że rozmawiał z Asamoah i faktycznie to typ zawodnika o którego warto zabiegać.We Włoszech takiej nie dostanie na pewno.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 14 cze 2011, 21:33
Teraz może i tak. Zdobył z Milanem scudetto, więc w nagrodę dostaje również większą swobodę. Ale Ibrahimovic czy Robinho to nie były zdaje sie wymysły Maxa?gilardino11 pisze:Daleko nie musisz szukać. Allegri w Milanie zaczyna właśnie działać jak typowy Manager. Dobiera sobie ludzi do pierwszej drużyny
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 cze 2011, 21:40
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 14 cze 2011, 22:01
A nieznajomość języka, włoskich warunków, brak doświadczenia w prowadzeniu topowych klubów można nazwać argumentacją czy jeszcze nie Pane Moderator ?gumenty typu ze chlop wie gówno o europejskiej czy włoskiej pilce pisany przez amatorow na polskim forum pilkarskim traci sporo na swojej mocy o ile takie cos mozna nazwac argumentem.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 14 cze 2011, 22:02
Kierując się takim kryterium nie wypada nam, amatorom na polskim forum oceniać pracy i umiejętności jakiegokolwiek trenera (łącznie z Leonardo) Każdy wyraża jedynie swoje opinie w oparciu o wiedzę i dane, które posiada lub jest w stanie zdobyć. Dla mnie Bielsa to trener, który swoją karierę powinien kontynuować w Ameryce Południowej. Ma już 56 lat i niemal zerowe doświadczenie w pracy w Europie. Kiepskie CV jak na potencjalnego następcę Leonardo w Interze.Babel pisze:Argumenty typu ze chlop wie gówno o europejskiej czy włoskiej pilce pisany przez amatorow na polskim forum pilkarskim traci sporo na swojej mocy o ile takie cos mozna nazwac argumentem.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 cze 2011, 22:56
Nie wiem czy jakikolwiek trener moze sobie pozwolic na zaniechanie wlasnego rozwoju i pozwolenie sobie na nie sledzenie rozgrywke badz co badz na najwyzszym swiatowym poziomie. Ja bym sie nie odwazyl powiedziec, ze ktos nie ma pojecia o danje lidze na podstawie tego, ze w niej nie pracowal. Tak to mozna bylo skreslic samego Mou. Jezeli tak ma wygladac rzetelna ocena, to ja sobie tez wyrabiam zdanie na temat ludzi którzy takowe zamieszczaja na forum.Kierując się takim kryterium nie wypada nam, amatorom na polskim forum oceniać pracy i umiejętności jakiegokolwiek trenera
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 14 cze 2011, 23:02
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 14 cze 2011, 23:53
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 15 cze 2011, 8:46
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 15 cze 2011, 14:33
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 cze 2011, 14:59
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 15 cze 2011, 15:05