Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Babel » 14 cze 2011, 22:56

No tak, hiszpański to sie strasznie rózni od włoskiego, ze wiem z autopsji ze Włosi sie bezproblemowo dogaduja z Hiszpanami. Mourinho sie ze dwa miesiace uczył włoskiego i pewnie z 1,5 tygodnia hiszpańskiego. Cale szczescie ze Bielsa nie dostał propozycji z Anglii musialby ja odrzucic ze wzgledu na lewostronny ruch. A na CV Leonardo rozklada Bielse w pierwszej rundzie.
Kierując się takim kryterium nie wypada nam, amatorom na polskim forum oceniać pracy i umiejętności jakiegokolwiek trenera
Nie wiem czy jakikolwiek trener moze sobie pozwolic na zaniechanie wlasnego rozwoju i pozwolenie sobie na nie sledzenie rozgrywke badz co badz na najwyzszym swiatowym poziomie. Ja bym sie nie odwazyl powiedziec, ze ktos nie ma pojecia o danje lidze na podstawie tego, ze w niej nie pracowal. Tak to mozna bylo skreslic samego Mou. Jezeli tak ma wygladac rzetelna ocena, to ja sobie tez wyrabiam zdanie na temat ludzi którzy takowe zamieszczaja na forum.

Widze, ze nic tu po mnie skoro w temacie pojawil sie moj najwiekszy adwersarz. Nie dam wam satysfakcji i zamiast plotki rozdrabniac na czesci pierwsze przez nastepnych 8 dni po prostu pojde spac.

Wróć do „Włochy”