Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 13 cze 2011, 18:39
muszeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 cze 2011, 18:42
IMO wszystko w swoim czasie. Nie wierzę w to, że Ferguson nie kupi żadnego środkowego pomocnika.czarny_samael pisze:Ale Jones? Szczególnie że takie braki w środkowej pomocy...
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 13 cze 2011, 18:58
No, ale kto kupuje za 17 mln funtów zawodnika który będzie walczył o miejsce pierwszego rezerwowego (obrońcy)? Co do reszty się zgodzę, ale jeśli nie zobaczę Sniejdera/Hazarda/Modricia na MU, to powiem że mu kasy nie starczyło, a to będzie oznaczać że SAF się przeliczył.Jones to bardziej przyszłościowy transfer. Rio już tez nie jest najmłodszy. Poza tym przed przejsciem Jonesa mieliście tak naprawdę 5 środkowych obrońców, w tym trzech, którzy prezentowali taki poziom jak trzeba. Evansa postawe przemilczę. Brown odchodzi, zostajecie z Vidą, Rio, Smallingiem i Evansem. Gdzie ten ostatni bardzo cieniował w poprzednim sezonie. Dlatego transfer Jonesa IMO jest jak najbardziej dla mnie zrozumiały.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 13 cze 2011, 19:02
Frosty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 13 cze 2011, 19:03
Pamiętam tą sytuację z Robinho, oj pamietamFrosty pisze:Cris, widziałem ten wpis, ale sam nie wiem czy jest to prawdziwe konto. Na fanowskim profilu dali link do tego wpisu, jako gwarant przejścia, sugerując jego autentyczność. Jak jest na prawdę - nie wiem. Z Jonesem też na 100% pewny nie jestem, czekam jednak na podpisanie kontraktu. Były już w przeszłości takie sytuacje, że na oficjalnej stronie można było zamawiać koszulki, a później z transferu nici.
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 cze 2011, 20:00
Ten kto myśli perspektywicznie i woli kogoś kupić za 17 mln niż później za 30.czarny_samael pisze: No, ale kto kupuje za 17 mln funtów zawodnika który będzie walczył o miejsce pierwszego rezerwowego (obrońcy)?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 13 cze 2011, 21:22
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 cze 2011, 21:58
IMO Ferguson będzie go wystawiał w ataku. W Villi większość sezonu grał za napastnikiem.janop pisze: Bardziej zdziwi mnie Young, który nie wydaje mi się potrzebny w kadrze.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 14 cze 2011, 14:48
Ajjjj, oby prawdaDavid de Gea
Thanks for all your messages, and you're right : Good morning MAN UNITED !
około godziny temu
Frosty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 cze 2011, 14:51
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 14 cze 2011, 14:52
Frosty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 cze 2011, 15:01
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 15 cze 2011, 10:23
Na tej zasadzie powinniśmy mieć 33 zawodników w kadrze - 1 skład, rezerwowy i młodych którzy zastąpią kogoś w pierwszych dwóch.czarny_samael napisał(a):No, ale kto kupuje za 17 mln funtów zawodnika który będzie walczył o miejsce pierwszego rezerwowego (obrońcy)?
Ten kto myśli perspektywicznie i woli kogoś kupić za 17 mln niż później za 30.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 15 cze 2011, 13:27
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 15 cze 2011, 13:42
MaWiK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio