Choćby to że grywał też na DM. Ale i to że Evans był najbardziej jedno-pozycyjnym zawodnikiem z naszej defensywy.A co ma przyjście Jonesa do Gibsona?![]()
Bo odnosiłem się do innego postu, niż tu przywoływanemu przez Ciebie, gdzie wyrażał inne zdanie.Przecież MGiggs pisał, ze grał w tym sezonie tragicznie, więc po co znowu przywołujesz te mecze?
I jednak się nie rozwinął i wręcz zawiódł.A może przypomnimy sobie jego występy na wypożyczeniu w Sunderalndzie gdzie się gorzej od Jonesa raczej nie prezentował
I graliśmy bardziej defensywnie. Poza tym widać że od dwóch sezonów totalnie mu nie idzie i jak gra to osłabia zespół. Jak zawodnik 2 sezony tak gra, to trzeba poszukać następców, stąd - Smalling.bądź też sezon 08/09 gdzie grał w wielu spotkaniach gdy biliśmy rekord nie puszczonego gola w lidze i świetnie zastępował Rio.
Idiotyczna i niepotrzebna uwaga.Pamiętasz te mecze, czy może jeszcze wtedy nie kibicowałeś diabłom?
I jak to się ma o mojej uwagi? Facet nadal będzie rezerwowym i będzie musiał o to pierwsze miejsce na ławce zawalczyć ze Smallingiem. Więc 16 mln funtów to za dużo. I to dużo za dużo. Każdy kto zna realia PL zdaje sobie sprawę z tego że SAF nie wydaje dużo i każdy kto zna realia PL wie że MU znacznie bardziej potrzebują rozgrywającego niż 4 obrońcy. Chyba że się z tym nie zgadzasz.Mniej za taki talent dać się nie dało to chyba jasnę, każdy kto zna reali Premiership zdaje sobie z tego sprawę.
MGiggs
Pełna zgoda.Prawda jest taka ze facet 2 sezony gra pyte,w ostatnim był dramatyczny....może cierpliwość SAF się wyczerpała? Ja był dał Evansowi jednak szanse, jest 4 defensorem, tylko się boje że może sie chłopak zastopował. Dla mnie transfer Jonsa oznacza odejscie Evansa a jesli nie to nie rozumiem tego ruchu.