Piękny kawaler.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 06 cze 2011, 14:50

Frosty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 cze 2011, 14:56
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich77 » 06 cze 2011, 16:46
emdżej pisze:Odejdę na chwilę od tematu Giggsa. Nie wiem czy każdy wie o tym, że Chicharito utrzymuje nadal swoją wysoką formę. W pierwszym meczu Gold Cup wbił Salwadorowi hat-tricka.
Mich77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 06 cze 2011, 16:52
Warto też pamiętać że hat-trick = 3 trafieniaMich77 pisze:emdżej pisze:Odejdę na chwilę od tematu Giggsa. Nie wiem czy każdy wie o tym, że Chicharito utrzymuje nadal swoją wysoką formę. W pierwszym meczu Gold Cup wbił Salwadorowi hat-tricka.
Warto podkreślić też, że dla 23-letniego snajpera było to już 17. trafienie w 24 występach w koszulce narodowej.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 06 cze 2011, 16:56
Frosty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 cze 2011, 10:48
Dobrze. Ale jakie sobie wyobrażasz ustawienie jakby Berba miałby być AM? My nie grywamy takim systemem i zupełnie nie widzę powodów, dla których specjalnie dla Berby mielibyśmy zmieniać dobrze funkcjonujący zespół. Mamy swój wypracowany sposób gry i styl, w którym nie ma miejsca dla AM. Zresztą ja nie mam akurat takiej pewności, że Bułgar w ogóle by się sprawdził na tej pozycji. Co więcej, mam duże wątpliwości.czarny_samael pisze:Ale czy ja pisałem że chcę AM na stałe? Nie, napisałem że chciałbym zobaczyć Berbę na tej pozycji i zobaczyć co by z tego dla nas wyszło. Tym bardziej że przecież jest w klubie i nie trzeba nikogo po to kupować.Tyle, że u nas takiej pozycji nie ma. To znaczy nie gramy takim systemem, w którym byłby ofensywny pomocnik bez zadań defensywnych. Dlatego też nie chcemy VDV tylko Modrica. Różnica kolosalna.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 07 cze 2011, 12:03
Stary, przeczytaj mojego posta raz jeszczeDobrze. Ale jakie sobie wyobrażasz ustawienie jakby Berba miałby być AM? My nie grywamy takim systemem i zupełnie nie widzę powodów, dla których specjalnie dla Berby mielibyśmy zmieniać dobrze funkcjonujący zespół. Mamy swój wypracowany sposób gry i styl, w którym nie ma miejsca dla AM. Zresztą ja nie mam akurat takiej pewności, że Bułgar w ogóle by się sprawdził na tej pozycji. Co więcej, mam duże wątpliwości.
czarny samael
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich77 » 08 cze 2011, 13:50
Mich77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 cze 2011, 13:57
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 08 cze 2011, 14:10
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 cze 2011, 14:15
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 08 cze 2011, 14:23
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 08 cze 2011, 14:26
To akurat, jeśli zapewnilibyśmy sobie - na wszelki wypadek - prawo pierwokupu za powiedzmy 15 mln funtów (bo jak zostanie gwiazdą, to tanio, a jak będzie po prostu dobry to my i tak go nie kupimy, więc Blackburn miałoby w miarę wolną rękę) jest dobra opcja. Mamy wielu młodych zdolnych napastników.Chodzą słuchy że mamy w Balck zostawić Dioufa
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 cze 2011, 14:44
\Ale jeśli jego przyjście ma oznaczać odejście Evansa i Gibsona,
Przecież MGiggs pisał, ze grał w tym sezonie tragicznie, więc po co znowu przywołujesz te mecze? A może przypomnimy sobie jego występy na wypożyczeniu w Sunderalndzie gdzie się gorzej od Jonesa raczej nie prezentował, bądź też sezon 08/09 gdzie grał w wielu spotkaniach gdy biliśmy rekord nie puszczonego gola w lidze i świetnie zastępował Rio. Pamiętasz te mecze, czy może jeszcze wtedy nie kibicowałeś diabłom?Zdecydowanie się nie zgadzam. Jak Evans gra to jak wyście w 10. Z Wolves Vidić musiał latać od jednego zawodnika Wilków, do drugiego, bo Evans nie wiedział co się dzieje.
Ostatnio jak Kuszczak (z WHU?) wpuścił gola, to też było widać że to Evans go nie pokrył. Jego mecze to porażki.
Mniej za taki talent dać się nie dało to chyba jasnę, każdy kto zna reali Premiership zdaje sobie z tego sprawę.Tylko płacić za rezerwowego który ma średnie perspektywy gry w przyszłości (bo jak tak, to po co nam Smalling?) 16 mln funtów, to idiotyzm.
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio