Chyba, że główną przyczyną porażki Litwy jest występ w tym meczu pięciu piłkarzy naszej Ekstraklasy.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 03 cze 2011, 22:36
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 cze 2011, 22:42
Może wciąż nie zdajemy sobie sprawy z tego, jak nisko upadł futbol w tym kraju?emdżej pisze:Chyba, że główną przyczyną porażki Litwy jest występ w tym meczu pięciu piłkarzy naszej Ekstraklasy.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 cze 2011, 22:46
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 cze 2011, 22:59
Serio?Dr.Football1 pisze:Witsel mial karnego,ale wystrzelil pilke poza stadion![]()
A kiedy oni nie fetują?Dr.Football1 pisze:Turcy fetuja na ulicy
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2011, 23:02
Jak tam radził sobie Pareiko?Salas11 pisze:W drugiej połowie w całości poświęciłem uwagę spotkaniu Włochów
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 cze 2011, 23:18
Nijak, prawdę mówiąc przy wszystkich trzech bramkach mógł się ciut lepiej zachować. Strzał Rossiego po bliższym rogu z dość ostrego kąta poszedł mu chyba pod nogą, Cassano również zaskoczył go z ostrego kąta, tyle że po długim rogu. Lepszy bramkarz chyba nie dałby się zaskoczyć. Przy bramce Pazziniego zdecydowanie powinien wyjść do piłki, mam wrażenie że zdążyłby uprzedzić Włocha. Zawahał się, po czym wolał zostać w bramce. Poza tym to raczej Włosi pudłowali w dogodnych sytuacjach, w których Pareiko nie miałby wiele do powiedzenia (słupek Rossiego i Pirlo) Mogło być wyżej, ogólnie tak bramkarz jak i cała drużyna Estonii, słabo.piwus pisze:Jak tam radził sobie Pareiko?
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 03 cze 2011, 23:27
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 cze 2011, 23:32
Pierwszą połowę oglądałem do spółki z meczem Belgia - Turcja, więc mogłem coś przeoczyć. Akcji Rossiego i paradę bramkarza faktycznie nie uwzględniłem, ale strzału Cassano nie kojarzę, więc pewnie byłem w tym czasie na drugim stadioniemaciek_88 pisze:Bez przesady, przy stanie 0:0 wyciągnął 2 konkretne strzały Cassano i Rossiego.
Ale ta piłka od Montolivo leciała i leciała, a Pazzini demonem szybkości nie jest. IMO bramkarz, gdyby wystartował od razu, zdążyłby przed Pazzo. Takie moje zdanie.maciek_88 pisze:a 3 to jednak sam na sam i ciężko ocenic czy mógł wcześniej wyjśc, bo wystarczyłoby że trąciłby lekko Pazziniego i byłaby czerwień i karny
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 cze 2011, 18:46
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 04 cze 2011, 18:56
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 cze 2011, 19:01
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 cze 2011, 19:31
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 cze 2011, 12:41
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 cze 2011, 13:20
naprawde zajbisty wyznacznik... Jaka ta Marsylia musi byc slaba skoro gra tam Kabore... reprzntant Burkiny Faso... a HSV z wyrozniajaca postacia Pitroipą gdy ni trapia go kontuzje... Bamogopetrdcm pisze:Czołowym strzelcem jest gracz Burkina Faso
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 05 cze 2011, 13:35
1. żeby przelać na tekst logiczne argumenty bo się domyśliłem po napisaniu krótkiego posta że część osób jest na tyle mądra że jedno zdanie ale konkretne będzie uważać za głupie ze względu wyłącznie na jego ilościowo małą zawartość znaków, i może się się pewnych oczywistości nie domyślać to wolałem uzupełnić,czeher pisze: edit
czemu skasowales ten glupi post?
Skoro on jak sam wspomniałeś jest o klasę lepszy od pozostałych mimo że jak sam zauważyłeś strzelał sporo bramek samobójczych, no to tylko dziękowac mi pozostaje za potwierdzenie moich słów co do poziomu obrońców skoro nawet taki gracz się wyróżniaczeher pisze:Bramki samobojcze tez sa bardzo wymown... taki Glowacki zdobyl ich sporo ale co z tego jak i tak jest o klase lepszy od pozostalych obroncow....
Ano wyznacznik.czeher pisze:petrdcm napisał(a):Czołowym strzelcem jest gracz Burkina Faso
naprawde zajbisty wyznacznik... Jaka ta Marsylia musi byc slaba skoro gra tam Kabore... reprzntant Burkiny Faso... a HSV z wyrozniajaca postacia Pitroipą gdy ni trapia go kontuzje... Bamogo
Tak, do przodu idą ale te zespoły które "my" kiedyś lekko ogrywaliśmy a teraz ściągać musimy ich reprezentantów którym to sporadyczne wygrane mecze się zdarzają, jak sam napisałeś "Poziom sie wyrownal i rozne kwiatki sie zdarzaja..."czeher pisze:Prawda taka, ze do naszej ligi wpadaja coraz to ciekawsi gracze a nie szrotIdzie do przodu...
petrdcm
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio