Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Duch » 03 cze 2011, 15:45

Logan pisze:Ja się w sumie cieszę, że odchodzi. Coraz więcej pieprzył w mediach wespół ze swoim ojcem, do tego przyjęcia piłki do dzisiaj nie poprawił, a walczy z tym od kilku sezonów.

Z Ipswich bardzo ładnie przyjął piłkę :hardkor: (takie dotknięcie jak z najlepszych czasów Dennisa)

Zresztą mniejsza o to. Można było na niego narzekać, można było wieszać na nim psy, ale tak naprawdę ustawianie Nicka na skrzydle do niczego innego prowadzić nie mogło. Wenger robił mu wielką krzywdę ustawieniem go na boku dobrze wiedząc, że to klasyczny środkowy napastnik. Mimo tego jak już musiał biegać po skrzydle to i tak wnosił sporo wiatru, chociaż nie zawsze mu wychodziło. Grał mało, był po kontuzjach więc o wielkiej formie mowy być jednak nie mogło.

Ja mimo wszystko wolałbym żeby został. Zmienię zdanie jeśli faktycznie w jego miejsce przyjdzie jakiś naprawdę klasowy napastnik, ale w to na dzisiaj po prostu nie wierzę za bardzo. No i do tego dochodzi cena. Ile za Duńczyka dostaniemy, 10-12 milionów funtów? Mam nadzieję, że niżej Wenger nie zejdzie.

Tak poza wszystkim to Odemwingie niby znalazł się na liście Arsenalu. Wszystko fajnie. Dobry grajek, w WBA dawał radę i strzelił kilka ważnych bramek. Do tego do wyjęcia za grosze, ale czy naprawdę o zawodników tej klasy nam chodzi?

Wróć do „Anglia”