Nie zrozumiałeś mnie totalnie Kamil232, ale znowu mój błąd bo mogłem się tego spodziewać. Następnym razem będę rozsyłał wiadomości na priv żebyś się nie natknął przypadkiem.
Otóż wyjaśniam - rozbawiła mnie tylko masowość tego 'transferu'
beee?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 cze 2011, 12:24
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 01 cze 2011, 12:33
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 cze 2011, 12:38
Najpierw to odpisz na moj priv ktory Ci wyslalem ostatnio.Mentor pisze: Następnym razem będę rozsyłał wiadomości na priv żebyś się nie natknął przypadkiem.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 cze 2011, 12:41
JasneRayo Vallecano are interested in Barcelona winger Jeffren (23). German club Koln already asked for him in January. [sport]
Bojan jest w klubie od dzieciaka, przechodził przez kolejne kategorie juniorskie, bił kolejne rekordy i wszyscy wiele się po nim spodziewali. Większość dalej w niego mocno wierzy i sam zawodnik pewnie również. Wypożyczenie mogłoby pomóc w wykonaniu kroku naprzód, ale zawsze niesie ze sobą ryzyko, że można z niego nie wrócić. Także to ciężka decyzja dla BojanaPelart pisze:Dziwię się takiem Bojanowi, który chyba nigdy się nie doczeka bycia gwiazdą w Barcie a w takim Atleti czy Valencii być może już by nią był
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 cze 2011, 13:46
Nie widzę analogii. Canales 19 lat, Jose Angel 21. Pedro Leon 23 czy 24. To jaki wiek jest dobry, żeby iść do wielkiego klubu? 28? 30? Mam wymieniać piłkarzy, którzy poszli w wieku nawet 18-20 lat i dali radę? Lista może być długa.Dr.Football1 pisze:To samo mowilem w tamtym roku RealFanowi w kontekscie transferu Pedro Leona do RM...
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 cze 2011, 15:24
Atletico,Valencia czy Sevilla to tez wielkie kluby,a tam miejsce dla takiego Pedro Leona na pewno by sie znalazlo. W Realu byl tylko zapychaczem,ktorym mogl byc pierwszy lepszy ogorek z Castilli. Zreszta w tej kwestii sie nie rozumielismy,nie rozumiemy i raczej sie nie zrozumiemy.Nie widzę analogii. Canales 19 lat, Jose Angel 21. Pedro Leon 23 czy 24. To jaki wiek jest dobry, żeby iść do wielkiego klubu? 28? 30? Mam wymieniać piłkarzy, którzy poszli w wieku nawet 18-20 lat i dali radę? Lista może być długa.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 01 cze 2011, 15:46
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 cze 2011, 17:02
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 cze 2011, 18:05
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 cze 2011, 18:27
Troche szacunku do 9-krotnego mistrza Hiszpanii,9-krotnego zdobywcy pucharu oraz niedawnego zdobywcy Superpucharu Europy. To,ze Atleti ma teraz slabszy okres nie znaczy,ze z miejsca mozna go od sedniakow wyzywacdo jakiegoś średniaka typu Atletico
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 cze 2011, 18:38
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 01 cze 2011, 18:39
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 01 cze 2011, 18:57
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 01 cze 2011, 19:02
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 cze 2011, 19:20
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited