Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 01 cze 2011, 12:41

Jasna sprawa. Znam szczegóły (znaczy się tyle co z newsa - wystarczy) i tak jak pisałem wcześniej - news nie jest pierwszej świeżości i normalnie bym go nigdzie nie wstawił, ale jakoś tak mi się przypomniał kiedy przeczytałem o Barcelonie i Realu przejmujących młodych piłkarzy. Tyle :] Zero napinki czy czegokolwiek.

Swoją drogą wczoraj w nocy przeczytałem też to:
Rayo Vallecano are interested in Barcelona winger Jeffren (23). German club Koln already asked for him in January. [sport]
Jasne :lol: Rayo nie stać na utrzymanie swoich juniorów, ale stać ich na Jeffrena :lol: Niektóre plotki są po prostu bezcenne.

Chłopaczek: nie odpisałem bo nie wiem jak pomóc, sam robiłem to stosując raczej mało wyszukane i mało wygodne metody, ale napisałem na innym forum priva do znajomego, który organizuje takie wydarzenia i czekam na odpowiedź. Także odpiszę Ci wieczorem bez względu na to czy udzieli mi jakichś porad czy też nie. Może być?
Pelart pisze:Dziwię się takiem Bojanowi, który chyba nigdy się nie doczeka bycia gwiazdą w Barcie a w takim Atleti czy Valencii być może już by nią był
Bojan jest w klubie od dzieciaka, przechodził przez kolejne kategorie juniorskie, bił kolejne rekordy i wszyscy wiele się po nim spodziewali. Większość dalej w niego mocno wierzy i sam zawodnik pewnie również. Wypożyczenie mogłoby pomóc w wykonaniu kroku naprzód, ale zawsze niesie ze sobą ryzyko, że można z niego nie wrócić. Także to ciężka decyzja dla Bojana

Wróć do „Hiszpania”