opinia sedziow w canalu plus - prawidlowa decyzja i porownanie do sytuacji z ligi polskiej (polonia i sobiech)tylerdurden pisze:Nie wiem, czy ktos zauwazyl, ale propagatorzy sprania mozgu, mlodego hitleraitd nie potrafia juz napisac posta bez odniesienia do Mou, nasuwa sie wiec pytanie, kto tu naprawde ma "sprany mozg"
?
Kiedys, kiedy sukcesow bylo niewiele (w dawnym PE i obecnej LM) bylo ustawieczne powolywanie sie na Franco (w celu umniejszenia sukcesow rywala), teraz na Mou, i to porownanie do hitlera, boskie![]()
Smutne jest to, ze Ci sami ludzie, poza siecia maja w pewnych sprawach calkiem inny poglad.
Tragiczne jest to (dla mnie osobiscie najwieksza zenada z jaka dotychczas sie spotkalem), ze brna w teorii o zmanipulowanym video (wszystkie stacje transmitujace zmanipulowaly video z faulem Pepe, w ten sam sposob w tym samym czasie, od Sky po Punto Pelota, ktorej dziennikarz w nastepnym wydaniu wyraznie zdenerwowany i oburzony odpieral zarzuty, dokumentujac to odpowidnimi filimikami i opinia eksperta z Canal +, moim zdaniem zupelnie bezcelowo, bo z debilami manipulujacymi nagraniem video na wlasne chore potrzeby nie ma sensu dyskutowac).
Przepraszam za OT akurat w tym miejsciu
EOT
mecz na sportklubie - baraz o premiership - czerwona kartka za takie same wejscie jak pepe
dzwiek uderzenia korkow pepego w ochraniacz alvesa - nie liczy sie. liczy sie filmik z telemadrid
punto pelota to ten program w ktorym debil roncero obraza barcelone robiac z siebie wiekszego blazna niz jest i wychodzi ze studia przed koncem? chyba tak
mam propozycje - zagrajmy kiedys w pilke. w sumie nie mieszkasz tak daleko ode mnie. zrobimy maly eksperyment. wejde tak samo jak pepe gdy bedziesz mial pilke. zobaczymy co sie stanie. dobra? przeciez tam nic nie bylo wiec nic ci sie nie stanie <lol>
przeczytaj prosze przepisy gry w pilke nozna i przestan lykac jak mlody pelikan (ktorym nie jestes) wszystko co powiedzial hitler