Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 30 maja 2011, 17:20

Ano zaczęło się :lol: Trzeba umiejętnie oddzielać ziarna od plew czytając newsy bo nazwisk przewinie się na pewno wiele.
Futbolski pisze:- środkowy (specjalnie tak napisałem, by móc tu zawrzeć bardziej ofensywnego i bardziej defensywnego, ale w gruncie rzeczy operującego w środku pola) pomocnik; tu najpoważniejsza kandydatura to Cesc,
Nie wydaje mnie się, aby Barcelona potrzebowała kolejnego pomocnika o inklinacjach defensywnych. Gramy jednym defensywnym pomocnikiem mając w kadrze Busquetsa i Mascherano a dodatkowo w razie czego można wystawić obok jeszcze twardego, solidnego i zdyscyplinowanego Keitę. Wystarczająco.

Także jak dla mnie jeśli mamy ściągać pomocnika to Cesc albo nikt.
Futbolski pisze:- środkowy napastnik; mówi się najgłośniej o Rossim.
Czemu koniecznie środkowy :> Po prostu napastnik a najlepiej taki który mógłby też pograć na boku w razie czego. Środkowym napastnikiem jest Messi a w kadrze pozostaje Villa. Bojan chyba też się nigdzie nie ruszy :think: Choć w przypadku tego drugiego to ja już sam nie wiem gdzie bym go bardziej widział - na szpicy czy na boku :think: Tak czy inaczej nowy napastnik nie musi być klasycznym środkowym.
Futbolski pisze:wszak nie ma podobno w budżecie na to okienko więcej niż 45 mln Euro (jeśli dobrze pamiętam).
Ja pamiętam, że była mowa o 50 mln + zysk ze sprzedaży piłkarzy za wyjątkiem Zlatana.
Futbolski pisze:Transfer 22-letniego Williana oznaczać musiałby sprzedaż jakiejś ważnej postaci Blaugrany i tego się obawiam
To aż taki tłok w ataku mamy? Lepiej mieć na ławce gościa pokroju Williama niż Jeffrena. Jeżeli chcemy utrzymać się na szczycie potrzebujemy zastrzyku świeżej krwi oraz bardziej konkurencyjnej ławki. Kilku piłkarzy może drużynę opuścić, ale raczej nie będzie to żaden kluczowy zawodnik bo niby kto?
Futbolski pisze:częstotliwość newsów dotyczących tego konkretnego zawodnika (to chyba pierwszy taki news?)
Nie ---> http://www.blaugrana.pl/news/3528/willi ... eniem.html

[EDIT]

Obrazek

:lol2:

Wróć do „Hiszpania”