Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 12:31
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 maja 2011, 12:32
mete pisze:Ma ktoś w dobrej jakości zdjęcia z wczorajszego meczu? Bo widziałem jedno z Messim w szaliku Milanu

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 29 maja 2011, 12:34
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 maja 2011, 12:39
Milan nie miał czego pokazywać w LM, dlatego rewanż w Anglii, w którym trzeba było grać na 110%, większość zawodników przedreptała, by w końcówce rozgrywać piłkę na środku pola i nie starać się atakować.Szkoda ze MIlan nie chciał nam swojej potegi pokazac w LM
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 12:46
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 maja 2011, 12:47
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 29 maja 2011, 12:55
Spójrz na linki wstawiane w tonie prześmiewczym do fragmentu z wczorajszego meczu.Jarzinho pisze:Kto się czepia Fergusona, bo chyba słabo śledzę temat.? I co ma wiek wspólnego z tym, że Alexowi trzęsły się ręce?
To już odsyłam do studentów medycyny bo moja wypowiedź pojawiła się wyżej ale widocznie nie wystarczjąca.Jarzinho pisze:I co ma wiek wspólnego z tym, że Alexowi trzęsły się ręce?
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 maja 2011, 12:59
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 maja 2011, 13:03
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 29 maja 2011, 13:07
Tak, prawie wszyscy komentujący chyba oglądali mecz wczoraj w którym to meczu ten fragment również był pokazany. Do tego link ten został wklejony co najmniej 3x łącznie w paru tematach (a może więcej ale nie wszystko czytałem). Dlatego założenie że wielu tego nie widziało uważam za błędne.Bienias pisze:petrdcm chyba masz cos z glowa. Moj link nie byl przesmiewczy a tylko mial pokazac to czego wielu nie widzialo.
aaa i nie szukaj jakis chorych teorii
Nie doszukuję się niczegoBienias pisze:aaa i nie szukaj jakis chorych teorii
1. Nie wiem co ma z Alexem, ale wiem co mogą mieć wspólnego dygoczące ręce z wiekiem Alexa.Jarzinho pisze:Na medycynie się nie znam i nie wiem też co ona ma wspólnego z Alexem.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 maja 2011, 13:09
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 maja 2011, 13:10
Kiedy wreszcie ty i drugi fan United zrozumiecie, że Milan na ten moment nie ma kadry by rywalizować w Europie. Kibice Milanu to wiedzą i nie koloryzują sytuacji i sprawę stawiają jasno. Ba Galliani i Berlusconi, czyli dla ludzi dla których LM jest najważniejsza jasno powiedzieli, że Milan nie jest w stanie rywalizować w LM i Scudetto jest priorytetem. Po meczu z 2007 narzekaliście, że przegraliście w Mediolanie 3-0 bo mieliście problemy w obronie. My żeśmy na dwumecz z Tottenhamem mieli gorszą sytuacje.Szkoda ze MIlan nie chciał nam swojej potegi pokazac w LM,pewnie rok temu z MU tez odpadliscie bo nie zalezało wam na awansie.Gratuluje podejscia,piekna sportowa rywalizacja.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 maja 2011, 13:13
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 13:19
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 maja 2011, 13:23
MIlan nie chciał nam swojej potegi pokazac w LM,pewnie rok temu z MU tez odpadliscie bo nie zalezało wam na awansie
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio