Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 29 maja 2011, 0:39
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 0:41
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 29 maja 2011, 0:48
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 maja 2011, 0:54
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 29 maja 2011, 0:58
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 29 maja 2011, 1:02
Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 maja 2011, 1:03
Zgadzam się z tym. Zgadzam się, że to drużyna kosmiczna ale my dziś nie zagraliśmy nawet poprawnie. Zauważ ile Xavi miał miejsca i czasu żeby zagrać tę piłkę. Zauważ dezorientację i chaos w obronie. Ja wiem, że to w dużej mierze zasługa Barcelony i jej piłkarzy, najlepiej na świecie grających piłką i bez piłki ale w finale LM od MU oczekuję jednak dużo więcej niż to co pokazali.obejrzyj sobie gola pedro pokazanego z lotu ptaka. to nie jest takie proste jak ci sie moze wydac upilnowanie pilkarzy. zwroc uwage jak sie zachowuje giggs. mozesz pisac: pokryjmy tego i tamtego - barca stowrzyla druzyne ktora porusza sie na boisku jak w grze mkomputerowej.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 1:04
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 maja 2011, 1:11
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 29 maja 2011, 1:14
widzisz staram sie zachowac twrarz, [k****] w przeciwienstwo do was, pewnie byscie wznosili okrzki radosci. uwierz mi, ja unitred zawsze lubilem, i nic nie zmiemi jakas dziecinada stad sexy bicz czy ty, bo jestescie swiatem wirtual, to mnie nie rusza. nie lubie interu i realu, ale to oczywiste.. nie jestem zadnym gosciem o 100 twarrzach. kocham barce, lubie milan, united, city, arsenal tez(to ciekawe nie?).MGiggs pisze:Przestan Indurain grac skromnisia, Was moze pokonac jedynie Jose z pepe w pomocy oraz Chelsea jesli tam przyjdzie Hiddink.Ferguson chyba po 2008 uwierzyl ze idzie z Wami wygrac bez murarki,tylko wtedy był Iniesta w ataku i deco w pomocy plus Eto bez formy. Sneidera nie kupimy bo powiedzial ze zostanie a nowy plan transferowy nie daje masy klasy na graczy 27 letnich, niestety. Modric powiedzial ze zostaje i cały plaz wpizdu.Berba odejdzie a my wywalimy 20 mln na Hendersona i bedziemy szukac napastnika chyba ze SAF zaufa MB Dioufowi oraz Welbeckowi. Wyjdzie jeszcze na to ze LIverpool bedzie faworytem czy tam City.
Real moze byc ciekawy w przyszlym sezonie,pod koniec pokazali jak grac z mocnymi w lidze, z Barca łątwo punktow nie straca i tutaj jedynie widze odebranie Barcelonie dominacji(plus chelsea ale za Guusa).Musze przyznac racje, Pofinal był finalem,niestety, SAF wycisna 101% z tej ekipy, nie ma sie co czarowac,tylko przepracowac okienko transferowe.berby jednak nie daruje nigdy jak odejdzie,nigdy nie marudzil nie plakalm,zapewnial ze zostaje a teraz SAF bierze Owena na ławce....Jedno jest pewne Rio-Vidic sa zajebisci, moim zdaniem długo takiego duetu nie bedzie w europie.
Brakowalo Fletchera albo takiego OH, 1 i 2 niedaliby Xaviemu wykonac podania na 1-0, albo kosa albo odbior, tak samo przy golu messiego nie bylo DM.
Pewnie by barca wygrała ale bez zageszczenia srodka wystawilimy tylek.Zagralismy jak Real w listopadzie.Jeszcze wychodzenie stopera na Messiego....zauwazyl to ktos?Błazenada,taktycznie kaplica.Wygladalismy jak Adamek ktory sie rzuca na Kliczke na wymiane i nie trzyma gardy i idzie na wymiane ciosow.
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 29 maja 2011, 1:16
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 29 maja 2011, 1:17
Despertado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 maja 2011, 1:18
Jego Manchester chyba nigdy nie grał z Milanem Sacchiego."Barça jest najlepszą drużyną, jaką kiedykolwiek widziałem. Nikt nam nigdy nie spuścił takiego lania." - Sir Alex.
Przy wszystkich moich nadziejach obawiam się, że prędzej w finale przyszłorocznej LM zobaczymy Porto, niż Milan. Jeszcze nie w tym sezonie, choć chciałbym zupełnie inaczej.Wam wystraczy snajder. i za rok widzimy sie w finale.
// ewentualnie milan z wami. to ze united bedzie to jestem pewien.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 29 maja 2011, 1:34
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 29 maja 2011, 1:36
cru jak myslisz, czy Rio nie zna sie na pilce czy nie widzial boskiego Realu boskiego Mou? Ja stawiam na to drugie
Minor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio