Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 kwie 2005, 16:14
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 kwie 2005, 16:16
co mu zrobisz?dasz mu bana od tak?jak bedzie normalnie pisal to mu mozesz ... .Tomusmc pisze:No naprawde ładnie. Niewiem czy Smitu tu w ogóle wróci, a jak już taki dzień nastanie to długo z nami nie będzie![]()
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 kwie 2005, 16:41
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 kwie 2005, 16:45
Ja nie mogę mu dać bana za nic. Jeśli Smitu ma zamiar wrócić z takim podejściem jak napisał to w końcu zacznie się potykaćDORIAN pisze:co mu zrobisz?dasz mu bana od tak?jak bedzie normalnie pisal to mu mozesz ... .Tomusmc pisze:No naprawde ładnie. Niewiem czy Smitu tu w ogóle wróci, a jak już taki dzień nastanie to długo z nami nie będzie![]()
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 kwie 2005, 16:58
jak ma bana na ip, to nawet nie moze wejsc na forum jako gosc, wiec nie zalozy zadnego konta. nawet ban na ip po 21 dniach powinien byc zdjetyTomusmc pisze:Ja nie mogę mu dać bana za nic. Jeśli Smitu ma zamiar wrócić z takim podejściem jak napisał to w końcu zacznie się potykaćPozatym niewiem czy on nie dostał bana na IP więc tak czy inaczej będzie banowany przy zakładaniu konta. Pozdro
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 kwie 2005, 17:01
Z tego co wiem to ban na IP jest już na stałe, ale mogę się mylić. Bana na IP można obejść gdy ma się np. Neostradezawdi pisze:jak ma bana na ip, to nawet nie moze wejsc na forum jako gosc, wiec nie zalozy zadnego konta. nawet ban na ip po 21 dniach powinien byc zdjetyTomusmc pisze:Ja nie mogę mu dać bana za nic. Jeśli Smitu ma zamiar wrócić z takim podejściem jak napisał to w końcu zacznie się potykaćPozatym niewiem czy on nie dostał bana na IP więc tak czy inaczej będzie banowany przy zakładaniu konta. Pozdro
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 19 kwie 2005, 17:22
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 kwie 2005, 17:40
Bluzgał, zakładał nowe konta, spamował itp,Kuchar pisze:sorki, ale za co wlasciwie Smitu dostal bana???
moze jest juz to gdzies napisane, ale nie chce mi sie 51 stron czytac.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 19 kwie 2005, 17:41
dzidzius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 19 kwie 2005, 19:36
a mozesz mi dac link gdzie dokladnie?Pawel pisze:dostales ostrzezenie za jakis juz nie pamietam ktory glupi post nic nie wnoszacy do dyskusji a także za całoksztaut Twojego ostatniego nabijania, ale widze że to ostrzeżenie dobrze Ci zrobiło(patrząc na Twoje 2 ostatnie posty)
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 20 kwie 2005, 19:45
tutaj:mathiasek12 pisze:a mozesz mi dac link gdzie dokladnie?Pawel pisze:dostales ostrzezenie za jakis juz nie pamietam ktory glupi post nic nie wnoszacy do dyskusji a także za całoksztaut Twojego ostatniego nabijania, ale widze że to ostrzeżenie dobrze Ci zrobiło(patrząc na Twoje 2 ostatnie posty)
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 kwie 2005, 22:11
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 kwie 2005, 22:23
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 kwie 2005, 23:53
Może będzie łatwiej jak zapoznasz się z regulaminem na który zgodziłeś się przy rejestracjiBonso pisze:A ja mam tylko pytanko:
Dlaczego dajecie ostrzeżenia za ocenzurowane przkleństwa ??
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 21 kwie 2005, 21:12
ubolewam nad tym bo tu macie przewage nad moja osobadzidzius pisze: Dorian - a można zrobić wszystko na co pozwala forum, tak samo jak mogą Cię wyprosić z restauracjoi, wyrzucić z kina i wiele innych rzeczy bez roztrząsania sie nad powodami.
DORIAN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio