Ja również mam nadzieję, że wypożyczeni zostaną ostatecznie posprzedawani, ale to nie będzie proste. Kluby nie będą się o nich zabijały a więc kwoty transferów będą niskie. Nie wierzę w 20 mln za wszystkich. Skakałbym z radości gdybyśmy 'zarobili' piętnastaka choć do tej pory nie liczyłem Maxwella w tych szacunkach.Futbolski pisze:Napisałem o trzech, ponieważ cała plejada znanych wypożyczonych pójdzie według mnie na definitywną sprzedaż. Po prostu nie znajduje w newsach niczego, co wskazywałoby na dalszą wiarę w tych piłkarzy; oczywiście jest też opcja wypożyczeń na jeszcze jeden rok... Nie spodziewam się kokosów, ale może kilkanaście milionów Euro się uzbiera.
Jak bardzo Pep chce Cesca? Myślę, że Fabregas wciąż pozostaje naszym priorytetem nawet jeśli jeszcze głośno się o tym nie mówi. Gdyby udało się dokonać tego transferu to moglibyśmy nawet zrezygnować z napastnika chyba
Jeżeli chcesz szukać potencjalnego transferu a'la Ibisz to musisz przejrzeć listę piłkarzy, którym niebawem będą kończyć się kontrakty i nie mają zamiaru przedłużać umów. Tylko dlatego Holender był tak tani. PSV miało do wyboru - w ramach wdzięczności puścić go teraz zarabiając parę groszy albo zatrzymać go i puścić potem za darmo.Futbolski pisze:Przykładem jest Ibi, aczkolwiek od razu mówię, że nie widzę dla swej teorii tego typu piłkarza (znanego = dobrego, a także taniego) w obecnym okienku.
A kto nie maToudinho pisze:Valdes ma mecze z błędami
[EDIT]
http://twitter.com/#!/optajose
82% - Victor Valdes saved 82% of the shots he faced in LigaBBVA this season, the highest % in the competition (Casillas 71%, 17th).