Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 25 maja 2011, 12:00
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 25 maja 2011, 12:26
Swego czasu po necie krążyła lista "50 lepszych od Victora Valdesa"Futbolski pisze:[
"Wielu znacznie lepszych"? Wielu to chyba z co najmniej siedmiu, daj mi listę tych "wielu".
I "fantastycznie wkomponowaliby się w bramkę"? Co więc takiego musi zacząć robić Valdes, by był "fantastycznie wkomponowany"?
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 25 maja 2011, 13:46
Prawdę mówiąc nie chciało mi się wierzyć w to, że ktoś jest do takiego stopnia zaślepiony, a na tym forum miałem przyjemność widzieć paru mocnych przyjemniaczków, tymczasem faktycznie, taka lista istnieje:Swego czasu po necie krążyła lista "50 lepszych od Victora Valdesa"
Jakby ktoś miał link do tego wiekopomnego dzieła to niech się krępuje
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 maja 2011, 15:38
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 maja 2011, 15:52
Niby tak, ale każdy kij ma dwa końce. Jaką pozycję utrzymuje? Pozycję na ławce rezerwowych w klubie, który stawia na wychowankówEmerald pisze:Ma 21 lat i juz od kilku potrafi utrzymywac swoja pozycje w Barcelonie, swiecacej w tym czasie najwieksze sukcesy w historii klubu.
Czas przeszły jest kluczem. Bojan był i był i był. Wydawało się, że świat stoi przed nim otworem, że wystarczy jeden krok aż tu nagle okazuje się, że Bojan stoi cały czas przed tymi drzwiami, które może nie są zatrzaśnięte, ale nie są też uchylone.Emerald pisze:Byl wiadacym zawodnikiem reprezentacji juniorskich a takze (o czym wielu zapomina) byl powolany na EURO 2008, a z wyjazdu zrezygnowal sam... gdzie tu porownanie??
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 25 maja 2011, 16:29
To prawda Bojan stoi przed tylnymi drzwiami, tyle tylko, ze stoi przed takimi drzwiami w klubie, ktory osiaga niesamowite wyniki i ma za konkurencje napastnikow typu: Villa, Ibrahimovic czy Eto'o...Mentor pisze:Emerald napisał(a):
Byl wiadacym zawodnikiem reprezentacji juniorskich a takze (o czym wielu zapomina) byl powolany na EURO 2008, a z wyjazdu zrezygnowal sam... gdzie tu porownanie??
Czas przeszły jest kluczem. Bojan był i był i był. Wydawało się, że świat stoi przed nim otworem, że wystarczy jeden krok aż tu nagle okazuje się, że Bojan stoi cały czas przed tymi drzwiami, które może nie są zatrzaśnięte, ale nie są też uchylone.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 25 maja 2011, 17:01
Jaka jest różnica między staniem przed drzwiami u nas od stania przed drzwiami w Osasunie ? Jeśli Bojan jest nasłabszy ze wszystkich napastników a chcemy tę formację wzmocnić to kogo należy wyautować ze składu i kupić w jego miejsce lepszego gracza ? Nie interesuje mnie to czy Bojan będzie wymiataczem w Mallorce tylko to czy gra dobrze w Barcelonie. Liczy się zespół a nie sentyment do zawodnika. Wypożyczyć go !Emerald pisze:To prawda Bojan stoi przed tylnymi drzwiami, tyle tylko, ze stoi przed takimi drzwiami w klubie, ktory osiaga niesamowite wyniki i ma za konkurencje napastnikow typu: Villa, Ibrahimovic czy Eto'o...
Jedynym ulubieńcem Pepa jest Keita, którego lubię i niech zostaje a Pedro i Busquets grają w pierwszym składzie dzięki ciężkiej pracy dającej niesamowite efekty. (Keite oczywiście też się nie obijaEmerald pisze:Jesli sie popatrzy na zawodnikow typu Pedro czy wlasnie Busquets to mieli oni duzo latwiej bo przebijali sie do skladu kiedy rywalizacja na ich pozycji nie byla tak silna (Pedro), albo sa ulubiencami Pepe (Busquets).
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 25 maja 2011, 17:07
No ale nie o tym jest dyskusja... To, ze Bojan powinien zostac wypozyczony albo sprzedany z opcja odkupienia jest elementem w ktorym sie z Mentorem zgadzamy. Dyskusja dotyczy jego wartosci...MeToYou pisze:Emerald napisał(a):
To prawda Bojan stoi przed tylnymi drzwiami, tyle tylko, ze stoi przed takimi drzwiami w klubie, ktory osiaga niesamowite wyniki i ma za konkurencje napastnikow typu: Villa, Ibrahimovic czy Eto'o...
Jaka jest różnica między staniem przed drzwiami u nas od stania przed drzwiami w Osasunie ? Jeśli Bojan jest nasłabszy ze wszystkich napastników a chcemy tę formację wzmocnić to kogo należy wyautować ze składu i kupić w jego miejsce lepszego gracza ? Nie interesuje mnie to czy Bojan będzie wymiataczem w Mallorce tylko to czy gra dobrze w Barcelonie. Liczy się zespół a nie sentyment do zawodnika. Wypożyczyć go !
Nie pisalem, ze Pedro jest ulubiencem Guardioli tylko, ze jest nim Busquets. Zdania nie zmienie...MeToYou pisze:Jedynym ulubieńcem Pepa jest Keita, którego lubię i niech zostaje a Pedro i Busquets grają w pierwszym składzie dzięki ciężkiej pracy dającej niesamowite efekty. (Keite oczywiście też się nie obija )
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 25 maja 2011, 17:12
Odniosłem wrażenie, że chcesz jego wartość podnosić tylko wyłącznie ze względu na fakt w jakim klubie grzeje ławęEmerald pisze:No ale nie o tym jest dyskusja... To, ze Bojan powinien zostac wypozyczony albo sprzedany z opcja odkupienia jest elementem w ktorym sie z Mentorem zgadzamy. Dyskusja dotyczy jego wartosci...
Nie znam Pepa osobiście więc niczym twojej tezy nie obalę.Emerald pisze:Nie pisalem, ze Pedro jest ulubiencem Guardioli tylko, ze jest nim Busquets. Zdania nie zmienie...
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 25 maja 2011, 17:14
MeToYou pisze:Wypożyczyć go !
Tybety Mentorze, Tybety. Btw ten z lewej to kolega z liceum z klasyMentor pisze: Himalaje
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 25 maja 2011, 17:21
NO I BRAWO ZA TO STWIEDZENIE!!MeToYou pisze:Emerald napisał(a):
No ale nie o tym jest dyskusja... To, ze Bojan powinien zostac wypozyczony albo sprzedany z opcja odkupienia jest elementem w ktorym sie z Mentorem zgadzamy. Dyskusja dotyczy jego wartosci...
Odniosłem wrażenie, że chcesz jego wartość podnosić tylko wyłącznie ze względu na fakt w jakim klubie grzeje ławę Mentor słusznie określił Bojana niewiadomą bo pomimo już kilku sezonów w pierwszym składzie wciąż nie mamy pewności na co go stać. Ciężko go w takim razie wycenić obiektywnie.
No wlasnieMeToYou pisze:Emerald napisał(a):
Nie pisalem, ze Pedro jest ulubiencem Guardioli tylko, ze jest nim Busquets. Zdania nie zmienie...
Nie znam Pepa osobiście więc niczym twojej tezy nie obalę.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 25 maja 2011, 17:23
Wczoraj czytałem wypowiedź agenta naszego środkowego obrońcy Henrique ( nie wiem czy wszyscy kojarzą kto tokrzychu212 pisze:Czyli jednak wyrok?U nas te wypożyczenia to niestety takimi wyrokami są.

MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 25 maja 2011, 17:35
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 26 maja 2011, 9:49
Śmiało. Proszę bardzo. Victor Valdes to najlepszy bramkarz na świecie.cru pisze:Kazdego kto nazwie Valdesa najlepszym na swiecie wysmieje
Futbolski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 maja 2011, 10:18
http://www.blaugrana.pl/news/7075/kiko_ ... 3%A7y.htmlFutbolski pisze:Moje stanowisko jest jasne: jeżeli taki Angel miałby być częścią jakiejś drużyny, to tylko pierwszej.
Wbrew temu, co pisało się w ostatnich dniach, źródła Sportingu zapewniają, że José Ángel w żadnym razie nie trafi do drużyny rezerw Barcelony. Oprócz włączenia do operacji piłkarzy Barçy B, asturyjski klub i Barça rozważają wypożyczenie lewego obrońcy na jeden sezon (do Sportingu). Koszt transferu ma wynieść 4 miliony euro.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio