Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 117

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 maja 2011, 18:14

Ciekawe,co z innymi trabsferami
Na razie oprocz miliona plotek o transferze Kuna jest spokoj.

Silvio to ciekawy gracz. Wczoraj w meczu finalowym nie zachwycil mnie jakos szczegolnie aczkolwiek nie zagral zle. Zaliczyl dobry sezon w Bradze,zadebiutowal w reprezentacji... Jedynym problemem jest to,ze na Calderon bedzie gral raczej na prawej stronie,a nie na naturalnej dla siebie lewej flance.

Awatar użytkownika
Futbolski
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 20 maja 2011, 8:34

Dzidek_ pisze: i Osvaldo. Kandydat numer dwa to całkiem sympatyczna opcja, mocno wpływał na grę Espanyolu w sezonie.
Całkowita prawda; to kluczowy zawodnik Espanyolu. Statystyki ma z tego sezonu świetne: 23 mecze, 12 goli. Świetne nie tylko jak na Espanyol, ale w ogóle w jego karierze to rekord.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 maja 2011, 14:21

Z Osvaldo to jeszcze nic pewnego,zwykla plotka jak na razie. Podobno powaznie interesuje sie nim rowniez Harry Redknapp. Ja od dawna marze o takim wysokim i silnym napastniku na Calderon.

Cerezo o ewentualnym transferze Kuna do Realu:
Jak powiedzieliśmy dawno temu, Aguero jest zawodnikiem Atletico Madryt i nie mieliśmy za niego żadnej oferty. Wiele się mówi o transferze, ale prawdą jest, że nie otrzymaliśmy żadnej oferty za zawodnika. Zawsze mówiłem, że zawodnicy grają tam, gdzie chcą, a nie wierzę, że 'Kun' chce grać w Realu Madryt.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 maja 2011, 14:25

Ostatnio czytałem wywiad z Wasilewskim, w którym powiedział, że z Anderlechtu odchodzi Lukaku i trafi albo do Spurs albo do Chelsea, biorąc pod uwagę atak CFC i to, że z wypożyczenia wróci jeszcze Sturridge spodziewam się, że to Harry wyciągnie Lukaku a Osvaldo będzie wasz.

Coś nowego w Madrycie o De Gei? :D

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 maja 2011, 14:34

Morrow pisze:Coś nowego w Madrycie o De Gei? :D
Gites :mrgreen: Ostatnio obronil karnego w meczu z Racingiem. Juz chyba trzeci raz w tym sezonie :beer:

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 21 maja 2011, 0:05

A kibice Atletico mogą powiedzieć, jaki był to sezon w wykonaniu De Gei :?: Z tego co oglądałem( kilka spotkań) i czytałem, miał podobno wahania formy i nie był tak mocnym punktem drużyny, jak w poprzednim sezonie, kiedy to prezentował się znakomicie. Prawda to czy nie :?:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 maja 2011, 0:11

Jaro1910 pisze:A kibice Atletico mogą powiedzieć, jaki był to sezon w wykonaniu De Gei :?: Z tego co oglądałem( kilka spotkań) i czytałem, miał podobno wahania formy i nie był tak mocnym punktem drużyny, jak w poprzednim sezonie, kiedy to prezentował się znakomicie. Prawda to czy nie :?:
Bardzo dobry. Na pewno byl jednym z trzech najlepszych pilkarzy Atleti w tym sezonie. Az strach pomyslec ile punktow mniej mieliby Rojiblancos gdyby nie David. Te wahania formy to byly bodajze 3-4 mecze,a wszystko to przez zbytnia eksploatacje w roznego typu imprezach klubowych.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 21 maja 2011, 17:45

Strasznie duzo tych plotek transferowych...i mam nadzieje,ze wiekszosc z nich to zwykle gdybanie.Powolania na mecz z Majorka dostali:De Gea,Valera,Ujfalusi,Antek Lopez,Filipe i Pulido,Suarez.Tiago,RG,Elias,Assuncao,Reyes,Juanfran,Koke,Noguera,Aguero i Costa.
Niestety,nie obejrze meczu,internetu nie mam na amen do nie wiem,kiedy (do czego to doszlo,zeby spr.co sie dzieje,trzeba sie szwedac po kawiarenkach internetowych :( ) Licze na jakis opis meczu :pray: Kurde,ostatni mecz ligowy,ale jestem wk..na. :x
Mam nadzieje,Atleti zagraja o wszystko i pokaza,ze im zalezy,choc to spoptkanie na wyjezdzie.No i ostatni mecz QSF jako trenera Rojiblancos...

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 maja 2011, 22:36

Taaaaa... Inteligentny pressing,madra gra w obronie,skutecznosc w ofensywie... Naprawde dobry mecz Atleti jak na razie. Juanfran - najlepszy mecz w barwach Rojiblancos :shock: Oby tak dalej :beer:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 maja 2011, 23:52

Ufff... Ogromne brawa dla Kuna !!! Trzecia bramka to byl majstersztyk. Koncowke przemilcze,choc to byl naprawde niezly mecz Atleti :jupi:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 24 maja 2011, 20:56

Wyglada na to,ze stracimy i De Gee i Aguero...Jeszcze jednego moznaby przezyc,ale dwoch :cry:

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 24 maja 2011, 21:02

Kto teraz będzie u Was bronił? Sergio Asenjo czy Atletico ma zamiar zakupić nowego golkipera (dobrze dla was, że sprzedaliście -chyba- Benfice tą kalekę Roberto :lol: )?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 maja 2011, 21:06

mzatlanta pisze:Wyglada na to,ze stracimy i De Gee i Aguero...Jeszcze jednego moznaby przezyc,ale dwoch :cry:
Niestety... Wszystko sie sypie. Odchodza QSF,David,Kun i najprawdopodobniej Forlan. Wszystko trzeba teraz bedzie budowac od nowa :roll: Czekam na dobre transfery Pitarcha. Dobre,czyli nie branie byle ogorkow z Osasuny czy Racingu,a powazne zakupy za powazne pieniadze (tych brakowac na pewno nie bedzie po calej tej wyprzedazy).
Kto teraz będzie u Was bronił? Sergio Asenjo czy Atletico ma zamiar zakupić nowego golkipera (dobrze dla was, że sprzedaliście -chyba- Benfice tą kalekę Roberto )?
Asenjo ma kolejna kontuzje i w ogole nie wiadomo co z nim bedzie. Jezeli zdola wrocic do formy to jak najbardziej widzialbym go w pierwszym skladzie. Jest jeszcze bardzo utalentowany Joel,ktoremu wrozy sie swietlana przyszlosc.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 24 maja 2011, 21:10

Nie wiem,kogo oni chca kupic,ale posypie nam sie atak na ktorym Atleti opieralo swoja gre tyle czasu,wiec nie wiem...na razie tego nie widze :( Mimo wszystko myslalam,ze Aguero jednak zostanie,a tu...niespodzianka.A w ogole mamy jakas opcje na bramke jak de Gea odejdzie?zadnych plotek na ten temat nie slyszalam.Asenjo bylby dobry,ale-te jego kontuzje :( Wiec kto?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 maja 2011, 21:11

Może weźcie Alves'a z Almerii, chyba że już go ktoś inny zakontraktował. Bramkarz dość dobry.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”