Drugi komplet jest nawet spoko. mam tylko nadzieje ze nie bedziemy w nim pisac czarnych scenariuszy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 maja 2011, 23:28
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 maja 2011, 23:29
Dr.Football1
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 18 maja 2011, 11:52
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 18 maja 2011, 12:02
wystarczy ze w madrycie walcza z rasizmem: http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=21694sigane pepe pisze:fajne koszulki, brakuje tylko loga uefa i hasla "racism is ok"

miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liso » 18 maja 2011, 12:05
Liso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 18 maja 2011, 12:24
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 maja 2011, 12:31
Jebani faszyści.Ich poglądy były nacjonalistyczne. Jednak w pięć lat później po założeniu tej grupy utworzyła się dodatkowa formacja Boixos Oi!, zrzeszająca fanatyków, skrajnych prawicowców, często karanych. Ich ideologia polegała na zmuszaniu kibiców innych klubów do kibicowania FC Barcelona drogą przemocy fizycznej.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 maja 2011, 12:35
za grupe ultras sur klub nie odpowiada? poczytaj i sie doucz!sigane pepe pisze:za kibicow klub nie odpowiada, zawsze sie znajda jakies odchyly, pewnie o dziwo kilku kibicow barcelony na swiecie tez jest rasistami
fajny post 2,5 letni, a zdjecia maja ponad 10 lat
daj teraz zdjecia murzynow zbierajacych bawelne w XVII wieku na obrzezach madrytu
Fotka z finalu z zyczeniami urodzinowymi dla Hitlera jest w temacie GD. Jakos nikt z bialych nie chcial jej w jakikolwiek sposob skomentowacJak Ci tak dobrze idzie to daj jeszcze fotki tych flag, o których mowa w newsie.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 maja 2011, 13:04
Zdaje sobie sprawę Bienias, poczytałem sobie trochę o tej grupie kibicowskiej i podstawowe rzeczy o niej wiem. Jednak nie o tym chciałem napisać. Po prostu drażni mnie jak ktoś zarzuca innym faszyzm, rasizm, a sam nie pamięta jak 10 lat temu na Camp Nou zasztyletowano typa bo miał koszulkę Raula na sobie.MvB tyle ze Laporta wyrzucil ich ze stadionu.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2011, 14:52
Barcelona focuses on 3 positions to strengthen the squad this summer: centre-back, midfielder and forward. [md]
Nie obraziłbym się gdyby tak właśnie było. Na pewno chcę nowego napastnika i obrońcę. Pomocnik może, ale nie musi przyjść jeżeli Thiago ma grać więcej.Because of the transfer fee of 45-50M, the transfer of Arsenal midfielder Cesc Fabregas is at the moment not an option for this summer. [md]

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 18 maja 2011, 15:33
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2011, 22:49
http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=36717fcblog.pl pisze:
Świeżo upieczony kierowca - Rafa Alcantara (prawo jazdy ma od rana) już w salonie samochodowymPozuje w towarzystwie Sergia Gomeza i Ivana Balliu.
Tymczasem podczas dzisiejszej konferencji prasowej Eric Abidal wyznał, że choroba zmieniła jego nastawienie do spraw materialnych do tego stopnia, że posprzedawał swoje samochody a pieniądze chce inwestować w pomoc dzieciom i wspieranie badań medycznych.
"Teraz patrzę na życie inaczej. Wiele rzeczy, które myślałem, że są przydatne, teraz już takimi nie są. Na przykład sprzedałem moje samochody. Gdy cierpi się z powodu choroby, z którą ja się zmagałem, samochody stają się bezużyteczne. To dlatego je sprzedałem i przeznaczyłem pieniądze na walkę z chorobami, z którymi miałem kontakt".
EricZamieszkać w Katalonii
Francuz w niedzielę udzielił wywiadu dla Barça TV w programie 'El Marcador'. Mówił tam między innymi o tym, że planuje na stałe zostać w Katalonii. "Zawsze chciałem grać w Barçy. Wiele lat mieszkałem we Francji, zwłaszcza w Lyonie. Jednak życie tutaj jest wspaniałe, dla wszystkich. Ludzie są bardzo mili, jest słońce, plaża, dobre ośrodki dla dzieci. Myślę, że to jest życie, którego chcę ja i moja rodzina", powiedział. Następnie wyznał, że mimo znajomości języka hiszpańskiego zaczął intensywną naukę języka katalońskiego.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 maja 2011, 0:46
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 21 maja 2011, 18:00
Professor Chaos
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio