FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1352

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 maja 2011, 23:28

Mi pierwszy zestaw nie przypadl do gustu. Waskie pasy to nie jest dobry pomysl.
Drugi komplet jest nawet spoko. mam tylko nadzieje ze nie bedziemy w nim pisac czarnych scenariuszy :wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 maja 2011, 23:29

Te czarne sa naprawde swietne :spoko: Tylko z Pedro taki model jak z koziej dupy traba :P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 maja 2011, 23:45

http://allegro.pl/nowosc-koszulka-fc-ba ... 67690.html

o juz mozna kupic domowke za 80 zl :lol:

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 18 maja 2011, 11:52

fajne koszulki, brakuje tylko loga uefa i hasla "racism is ok"

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 18 maja 2011, 12:02

sigane pepe pisze:fajne koszulki, brakuje tylko loga uefa i hasla "racism is ok"
wystarczy ze w madrycie walcza z rasizmem: http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=21694

karanka (wslawil sie w ostatnim czasie jako obronca czarnych):
Obrazek

guti:
Obrazek

cały madryt przeciw rasizmowi:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 18 maja 2011, 12:12 przez miguel indurain, łącznie zmieniany 2 razy.

Liso
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liso » 18 maja 2011, 12:05

Czarne koszulki bardzo fajne - zdecydowanie lepsze niż te różowe, lazurowe czy inne odjechane kolorki :P Naprawde fajnie się to prezentuje i mogą okazać się strzałem w dziesiątke :P Fakt faktem - modela mogli dać lepszego :P On wygląda jakby stal tam za karę i pierwszy raz ktoś mu zdjęcie zrobił - poza tym jego twarz wygląda jak komunijnego dziecka i gryzie się to z całym wizerunkiem :P

Co do strojów podstawowych - faktycznie nie za ciekawie. Sprawdzają się przede wszystkim grube/szerokie paski. Te są dziwne, tym bardziej, iż są ścięte od pewnego momentu - chcieli uzyskać fajny efekt, a zrobili lekką lipę (IMHO).

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 18 maja 2011, 12:24

za kibicow klub nie odpowiada, zawsze sie znajda jakies odchyly, pewnie o dziwo kilku kibicow barcelony na swiecie tez jest rasistami
fajny post 2,5 letni, a zdjecia maja ponad 10 lat
daj teraz zdjecia murzynow zbierajacych bawelne w XVII wieku na obrzezach madrytu

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 maja 2011, 12:31

Czytam sobie o Boixos Nois:
Ich poglądy były nacjonalistyczne. Jednak w pięć lat później po założeniu tej grupy utworzyła się dodatkowa formacja Boixos Oi!, zrzeszająca fanatyków, skrajnych prawicowców, często karanych. Ich ideologia polegała na zmuszaniu kibiców innych klubów do kibicowania FC Barcelona drogą przemocy fizycznej.
Jebani faszyści.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 maja 2011, 12:35

sigane pepe pisze:za kibicow klub nie odpowiada, zawsze sie znajda jakies odchyly, pewnie o dziwo kilku kibicow barcelony na swiecie tez jest rasistami
fajny post 2,5 letni, a zdjecia maja ponad 10 lat
daj teraz zdjecia murzynow zbierajacych bawelne w XVII wieku na obrzezach madrytu
za grupe ultras sur klub nie odpowiada? poczytaj i sie doucz!

MvB tyle ze Laporta wyrzucil ich ze stadionu. Teraz nie ma grupy Boixow na CN. Oczywiscie jezdza na wyjazdy ale klub oficjalnie sie od nich odcina.

Ponadto flagowa grupa kibicow Realu dala popis w finale CdR.

Jak Ci tak dobrze idzie to daj jeszcze fotki tych flag, o których mowa w newsie.
Fotka z finalu z zyczeniami urodzinowymi dla Hitlera jest w temacie GD. Jakos nikt z bialych nie chcial jej w jakikolwiek sposob skomentowac :lol:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 18 maja 2011, 13:04

MvB tyle ze Laporta wyrzucil ich ze stadionu.
Zdaje sobie sprawę Bienias, poczytałem sobie trochę o tej grupie kibicowskiej i podstawowe rzeczy o niej wiem. Jednak nie o tym chciałem napisać. Po prostu drażni mnie jak ktoś zarzuca innym faszyzm, rasizm, a sam nie pamięta jak 10 lat temu na Camp Nou zasztyletowano typa bo miał koszulkę Raula na sobie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2011, 14:52

Wpis sigane pepe też Cię drażni Marco czy już mniej? :]

Wrzuciłem w temacie Arsenalu, ale zapodam i tutaj:
Barcelona focuses on 3 positions to strengthen the squad this summer: centre-back, midfielder and forward. [md]
Because of the transfer fee of 45-50M, the transfer of Arsenal midfielder Cesc Fabregas is at the moment not an option for this summer. [md]
Nie obraziłbym się gdyby tak właśnie było. Na pewno chcę nowego napastnika i obrońcę. Pomocnik może, ale nie musi przyjść jeżeli Thiago ma grać więcej.

I jeszcze lepsza fotka nowej wyjazdówki:

Obrazek

Z numerem i nadrukiem wygląda lepiej.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 18 maja 2011, 15:33

chodzilo mi o to ze real nie odpowiada jacy ludzi kibicuja klubowi, thats all
wiem ze barcelona jest swieta, a real to zlo. wszystko co dobre to barca a real jest anty bo stara sie pokonac ich hegemonie co jest w oczach kibicow barcy grzechem

niech ta telenowela z cescem sie skonczy wreszcie, bedzie chociaz fun

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 maja 2011, 22:49

fcblog.pl pisze: Obrazek
Świeżo upieczony kierowca - Rafa Alcantara (prawo jazdy ma od rana) już w salonie samochodowym ;) Pozuje w towarzystwie Sergia Gomeza i Ivana Balliu.
Tymczasem podczas dzisiejszej konferencji prasowej Eric Abidal wyznał, że choroba zmieniła jego nastawienie do spraw materialnych do tego stopnia, że posprzedawał swoje samochody a pieniądze chce inwestować w pomoc dzieciom i wspieranie badań medycznych.
http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=36717
"Teraz patrzę na życie inaczej. Wiele rzeczy, które myślałem, że są przydatne, teraz już takimi nie są. Na przykład sprzedałem moje samochody. Gdy cierpi się z powodu choroby, z którą ja się zmagałem, samochody stają się bezużyteczne. To dlatego je sprzedałem i przeznaczyłem pieniądze na walkę z chorobami, z którymi miałem kontakt".
Zamieszkać w Katalonii

Francuz w niedzielę udzielił wywiadu dla Barça TV w programie 'El Marcador'. Mówił tam między innymi o tym, że planuje na stałe zostać w Katalonii. "Zawsze chciałem grać w Barçy. Wiele lat mieszkałem we Francji, zwłaszcza w Lyonie. Jednak życie tutaj jest wspaniałe, dla wszystkich. Ludzie są bardzo mili, jest słońce, plaża, dobre ośrodki dla dzieci. Myślę, że to jest życie, którego chcę ja i moja rodzina", powiedział. Następnie wyznał, że mimo znajomości języka hiszpańskiego zaczął intensywną naukę języka katalońskiego.
Eric :ok: :)

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 21 maja 2011, 0:46

Do Malagi nie pojedzie 7 zawodników pierwszej jedenastki, czyli sprawdzają się moje przewidzenia.
W bramce stanie Pinto. Dobra decyzja, bo nasz rezerwowy bramkarz jest wykluczony z gry w finale, więc gdyby Valdesowi coś się złego przytrafiło w sobotę bylibyśmy w dupie. Cały pierwszy zespół ma więc komfort jaki daje 14-dniowe przygotowanie do Finału. Wszyscy na pewno będą przygotowani optymalnie. Innym trybem podąża jedynie Abidal, no ale wiadomo czemu.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 21 maja 2011, 18:00

FC Barcelona: Pinto, Adriano, Bartra, Abidal, Maxwell, Fontàs, Thiago, S.Roberto, Afellay, Bojan i Jeffrén.

Ławka rezerwowych: Oier, Mascherano, Alves, Sergio B., Keita, Pedro i Dos Santos.

Maxwell w pomocy podobno. Ale wiadomo jak to jest z tymi przedmeczowymi grafikami od realizatorów.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”