Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: BarcaQzYN » 10 maja 2011, 15:34

O ewentualnym odejściu Maxwella mówi się nie wiele mniej niż o odejściu Milito. Jest obecnie trzecim wyborem Pepa jeżeli chodzi o obsadę lewej strony obrony.
Mentor pisze:Pod warunkiem, że będzie posiadał odpowiednie umiejętności. Niektórzy sprawiają takie wrażenie jakby chcieli stawiać na wychowanków za wszelką cenę :> Przecież jak będą gotowi to będą grać. Czemu ktoś w to wątpi? Tak trudno zaakceptować prosty fakt, że jeżeli dany młodzian nie gra w pierwszym zespole to na 99% nie jest do tego gotowy a przynajmniej nie na tyle, aby zespół na tym za bardzo nie ucierpiał?
"Fajnie byłoby zobaczyć w kadrze bocznego obrońcę - wychowanka, wystarczająco dobrego by mógł bez szkody dla drużyny zagrać w przynajmniej 10 meczach w sezonie"
Doskonale wiedziałeś co chciałem napisać, ale i tak musiałeś całą teorię swoją stworzyć. Nadinterpretacja typowa dla dziennikarzy...
Mentor pisze:Totalna abstrakcja.
Zanotuję to sobie :)

Ja też jestem za poszerzeniem kadry i za transferami, ale wiem że żaden klasowy obrońca nie przyjdzie grzać ławę. Może jakiś młody, perspektywiczny...

Wróć do „Hiszpania”