Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 10 maja 2011, 14:57

BarcaQzYN pisze:Jeżeli to będzie zawodnik odpowiedni to spoko. Tylko wskaż mi środkowego obrońcę wysokiej klasy, który przyjdzie siedzieć na ławce.
Standardowa gadka. Wychodzi na to, że nie da się mieć na ławce piłkarzy wysokiej klasy. Dałbym sobie rękę uciąć, że jednak są kluby, które takowych piłkarzy na rezerwie mają, ale nie będę się kłócił.

Typów własnych nie mam o czym wspominałem już wcześniej. Od tego są w klubie ludzie. A tekstu o poszerzaniu kadry sobie nie wymyśliłem tylko zażyczył sobie tego Pep. Sugerujesz, że Guardiola planuje uzupełnić kadrę szrotem? W takim razie nie będzie trzeba nikogo kupować bo mamy sporo 'niczego' na wypożyczeniach. Henrique będzie jak znalazł.
BarcaQzYN pisze:Jeżeli odejdzie Maxwell to zostaniemy z 3 bocznymi obrońcami w pierwszej drużynie i to już wcale nie jest tak dużo:)
To Maxwell odchodzi? Coś mnie ominęło?

Jeżeli znajdzie się kupiec to jak dla mnie można go oddać, ale jeszcze raz przypominam, że Guardiola chce mieć do dyspozycji więcej piłkarzy a nie mniej.

Bocznych obrońców mamy chyba tyle samo co środkowych :> Adriano, Abidal, Maxwell, Alves - Pique, Puyol, Milito, Fontas (?). Jeżeli liczysz Erica jako środkowego to ja liczę Carlesa jako bocznego :]
BarcaQzYN pisze:Fajnie byłoby w końcu zobaczyć jakiegoś wychowanka na pozycji bocznego obrońcy w przynajmniej 10 meczach w sezonie.
Pod warunkiem, że będzie posiadał odpowiednie umiejętności. Niektórzy sprawiają takie wrażenie jakby chcieli stawiać na wychowanków za wszelką cenę :> Przecież jak będą gotowi to będą grać. Czemu ktoś w to wątpi? Tak trudno zaakceptować prosty fakt, że jeżeli dany młodzian nie gra w pierwszym zespole to na 99% nie jest do tego gotowy a przynajmniej nie na tyle, aby zespół na tym za bardzo nie ucierpiał?
BarcaQzYN pisze: Ciekaw jestem czy Eto'o tak jak kiedyś zapewniał, będzie jeszcze kiedyś chciał wrócić do Barcy i czy wtedy będzie potrzebny.
:roll:

Totalna abstrakcja.

Wróć do „Hiszpania”