Villa znowu gówno. Pedro niewiele lepiej, ale jednak lepiej. Iniesta bardzo fajnie. Ogólnie nuda, ale trzeba było ten mecz po prostu wygrać. Fiesta we środę
Abidal na finał LM od pierwszej minuty. Nie ma innej opcji.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 maja 2011, 23:21
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 maja 2011, 23:26
Tez to zauwazylem. Nie to zebym sie martwil bo 1 litr JD zawsze w gardleMessi grał dobrze choć liczyłem po cichu, że będzie miał ciśnienie na bramki a ten w dosyć dogodnych sytuacjach i tak szukał lepiej ustawionych kolegów.
Bienias
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 09 maja 2011, 13:44
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 09 maja 2011, 16:09
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 09 maja 2011, 16:13
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2011, 16:23
Lub oglądamy:Internacjonalistyczny pisze:Czego obecnie słuchamy.

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 09 maja 2011, 16:46
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2011, 16:50
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 maja 2011, 17:00
Slyszalem, ze z Szachtara jest do wyjecia jakis zajebisty stoper. Czyhrynski czy jakos takddemon pisze: Poruszę temat skoro Milito jest na wylocie to raczej będzie kimś trzeba zastąpić macie jakieś typy?
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 09 maja 2011, 17:11
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 09 maja 2011, 17:11
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 maja 2011, 17:12
szykowany jest Abidal. Adriano rowniez powinien juz byc po kilku treningach.a mam inne pytanie. Kto na lewej obronie w finale? Abidal czy Maxwell? Bo na Adriano chyba nie ma co liczyc?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 maja 2011, 18:23
Ja raczej własnych typów nie mam i nie wiem kogo się spodziewać. Trzeba poczekać na jakieś doniesienia. Oczywiście zakładam, że w miejsce Milito nie podstawimy po prostu na stałe Fontasa. Nie to żebym nie ufał młodemu, po prostu uważam, że potrzebujemy jeszcze jednego klasowego stopera.ddemon pisze:Poruszę temat skoro Milito jest na wylocie to raczej będzie kimś trzeba zastąpić macie jakieś typy?
Oj tam oj tamMorrow pisze:Slyszalem, ze z Szachtara jest do wyjecia jakis zajebisty stoper. Czyhrynski czy jakos tak![]()
Wszyscy oczywiście liczą na Abidala i nie mam tutaj na myśli tylko kibiców bo i Puyol zapowiadał już Erica na finał. Francuz od pewnego czasu trenuje na pełnych obrotach i dostaje jakieś tam minuty. To raczej pewne, że postaramy się go przygotować do gry od pierwszego gwizdka w finale. Maxwell też dostał już zielone światło, ale zdecydowanie wolałbym Francuza. Jeżeli Abidal nie da rady to chyba nawet wolałbym znowu Puyola na lewej a Mascherano na środku.Morrow pisze:Ja mam inne pytanie. Kto na lewej obronie w finale? Abidal czy Maxwell? Bo na Adriano chyba nie ma co liczyc?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 09 maja 2011, 18:30
BarcaQzYN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio