Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 kwie 2005, 17:59
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 18:27
Mnie tam wali jakaś pianka, wolę dać do 100 zeta za piłeczkę, niż 300 zeta(płacę chyba za znaczek). Ja jestem ostatnio bardzo przekonany do piłeczek Nike, gram na asfalcie trochę napisy się starły, ale żadna łata w ogóle się nie zdarła.BUNCH pisze:Myslałem, że do tego nie dojdzie, nie lubie 'jaget' ale musze go poprzeć, zauważcie, ze te wszystkie repliki nie mają 'pianki', czyli z podkrecania itp, prawie nici, bo tak to kopiesz w napompowany balon a płacisz za marke.
magus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 12 kwie 2005, 20:14
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 12 kwie 2005, 20:15
kiedys tez takimi gralem ale to jeden mecz i po pilce a takto dasz np.80dych i na rok ci styknieAndreyew pisze:My z kumplami gramy pileczka za 9,99zl. z Geanta. A jakie mi sie podobaja....kazda ktora jest okragla i leci w strone bramki.
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 12 kwie 2005, 20:17
No ta nasza "szmatka" joz z pare miechow ma i sie jakos jeszcze trzyma.mathiasek12 pisze:kiedys tez takimi gralem ale to jeden mecz i po pilce a takto dasz np.80dych i na rok ci styknieAndreyew pisze:My z kumplami gramy pileczka za 9,99zl. z Geanta. A jakie mi sie podobaja....kazda ktora jest okragla i leci w strone bramki.
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 12 kwie 2005, 21:28
Ja musze przyznć też, że nielubie "BUNCH" za całokształt twórczościBUNCH pisze:Myslałem, że do tego nie dojdzie, nie lubie 'jaget' ale musze go poprzeć, zauważcie, ze te wszystkie repliki nie mają 'pianki', czyli z podkrecania itp, prawie nici, bo tak to kopiesz w napompowany balon a płacisz za marke.
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 21:50

magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 13 kwie 2005, 15:38
ok moze minipilki sa fajnie bo bardziej szkolisz sobie techniki i wogole z wygladu ale wiesz jak ktos nie ma kasy za duzo to predzej kupi size 5 za 49zl niz size 3 za 39zlmagus pisze:Nike jeszcze fajniejsze piłki size 5, robi minipiłki. Są według mnie bardzo kolorowe, proszę sobie porównać normalną piłkę a minipiłkę Barcy.
Poza tym, bardzo podoba mi się piłka Nike reprezentacji Brazylii.
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 14 kwie 2005, 19:39
magus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 16 kwie 2005, 11:10
'Del Piero'
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio